26.2.19

Φορέας Διαχείρισης Προστατευμένων Περιοχών Δυτικής Μακεδονίας

Συνάντηση εργασίας είχε η υφυπουργός ΑΑΤ κ. Ολυμπία Τελιγιορίδου με τον κ. Μαρδίρη Θεόδωρο, πρόεδρο του νεοσύστατου Φορέα Διαχείρισης Προστατευμένων Περιοχών, Δ. Μακεδονίας που έχει έδρα στην Καστοριά. Στην συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στη στήριξη του  νεοσύστατου φορέα  από την κ. Τελιγιορίδου.

Η υφυπουργός, αφού έδωσε συγχαρητήρια στον κ. Μαρδίρη για την ανάληψη των καθηκόντων του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του, με δηλώσεις τόνισε:

«Αυτό που χρειαζόταν οι λίμνες και οι ορεινοί όγκοι της Δ. Μακεδονίας σε νομοθετικό επίπεδο έχει επιτευχθεί, έγινε το πρώτο βήμα. Τώρα πρέπει να αγκαλιάσουμε όλοι στην Καστοριά τον νέο φορέα για να επιλύσουμε προβλήματα δεκαετιών που χρονίζουν. Ο νέος φορέας θα παίξει ένα σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη της περιοχής, στην ανάδειξη των τοπικών προϊόντων και θα είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για την προστασία και προβολή του περιβάλλοντος σε όλη την Δ. Μακεδονία»

Νωρίτερα ο κ. Μαρδίρης συμμετείχε σε διάσκεψη με τον αν. υπουργό Περιβάλλοντος κ. Φάμελο και τους οκτώ προέδρους των νέων φορέων διαχείρισης από όλη την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ