24.4.19

Στήριξη κινητών μονάδων παροχής υπηρεσιών ψυχικής υγείας Δυτικής Μακεδονίας

Ο περιφερειάρχης Θεόδωρος Καρυπίδης υπέγραψε την ένταξη στο επιχειρησιακό πρόγραμμα Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020 δύο έργων, συνολικού προϋπολογισμού 398.518 €, με δικαιούχο την Εταιρεία Ψυχικής Υγείας και Κοινωνικής Αποκατάστασης Ασθενών (ΕΨΥΚΑ).

Πρόκειται για τα παρακάτω έργα:

• Ανάπτυξη Παιδοψυχιατρικών Υπηρεσιών μέσω της ενίσχυσης της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας Κοζάνης - Γρεβενών της Εταιρεία Ψυχικής Υγείας και Κοινωνικής Αποκατάστασης Ασθενών (ΕΨΥΚΑ), προϋπολογισμού 191.268 €. Η Πράξη αφορά στην ενίσχυση της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας Κοζάνης και Γρεβενών που λειτουργεί η ΕΨΥΚΑ με προσωπικό έτσι ώστε να επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή διασπορά των παρεμβάσεων και να αυξηθεί ο αριθμός των προσφερόμενων θεραπευτικών πράξεων και των Παιδοψυχιατρικών Υπηρεσιών αλλά και των παρεμβάσεων δικτύωσης με την τοπική κοινωνία και τους φορείς.

• Ανάπτυξη Υπηρεσιών Ολοκληρωμένης Κοινοτικής Θεραπείας και υπηρεσιών νοσηλείας κατ΄ οίκον, μέσω της ενίσχυσης της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας Κοζάνης - Γρεβενών της Εταιρίας Ψυχικής Υγείας και Κοινωνικής Αποκατάστασης Ασθενών (ΕΨΥΚΑ), προϋπολογισμού 207.250 €. Η Πράξη αφορά στην ενίσχυση της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας Κοζάνης και Γρεβενών που λειτουργεί η ΕΨΥΚΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ