19.4.19

Συλλήψεις



Συνελήφθησαν χθες 18 Απριλίου τις πρωινές ώρες σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς δύο αλλοδαποί, ηλικίας 19 και 32 ετών, για διακίνηση μεγάλης ποσότητας ακατέργαστης κάνναβης και απείθεια.

Αναλυτικότερα, εντοπίσθηκε σε περιοχή της Καστοριάς, να κινείται Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με οδηγό τον 32χρονο αλλοδαπό και συνεπιβάτη τον 19χρονο αλλοδαπό. Σε έλεγχο που επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν οι αστυνομικοί στο όχημα, ο οδηγός δε συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών, ανέπτυξε ταχύτητα και τράπηκε σε φυγή. Στην προσπάθειά τους να διαφύγουν απέρριψαν από το όχημά τρείς ταξιδιωτικούς σάκους, που όπως προέκυψε περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη.

Μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση το όχημα ακινητοποιήθηκε σε περιοχή της Καστοριάς, με αποτέλεσμα την άμεσα σύλληψη των προαναφερόμενων ατόμων, που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση κάνναβης. Από τους αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς περισυλλέγησαν τρείς ταξιδιωτικοί σάκοι, που περιείχαν εννέα συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 45,15 κιλών.

Προανάκριση ενεργεί το τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς. Οι συλληφθέντες, με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.


  • Επίσης τις απογευματινές ώρες της περασμένης Δευτέρας (15-04-2019) σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, συνελήφθη 28χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του και σε έρευνα στην οικία του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 7,4 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μεταλλικός τρίφτης, ζυγαριά ακριβείας και πλαστικό βάζο με υπολείμματα κάνναβης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ