13.5.19

Επισκέψεις υποψηφίων ευρωβουλευτών

■ Την Πέμπτη 9 Μαΐου επισκέφθηκε την Καστοριά η υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία κ. Βασιλική (Βίκυ) Φλέσσα, η οποία πραγματοποιίησε εθιμοτυπικές επισκέψεις και συνάντηση με τα μέλη της ΝΟΔΕ, ΟΝΝΕΔ και πολιτικά στελέχη του κόμματος. Η κ. Φλέσσα η οποία σπούδασε κλασική φιλολογία στην Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και συνέχισε τις σπουδές της με υποτροφία στην Νομική Σχολή Αθηνών, έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος σε πολλά ΜΜΕ και φέτος η τηλεοπτική της εκπομπή με τον τίτλο «Στα άκρα» στην ΕΡΤ, συμπληρώνει 16 χρόνια.

■ Το Κέντρο Φυσικής Ιατρικής & Αποκατάστασης του Άργους Ορεστικού καθώς και το Νοσοκομείο Καστοριάς, επισκέφτηκε την Τετάρτη 8 Μαΐου ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣυΡιζΑ και πρώην Υπουργός Υγείας κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, συνοδευόμενος από τον διοικητή της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Γεώργιο Κίρκο και τον υποδιοικητή κ. Αγάπιο Γαβριηλίδη.
Ο κ. Κουρουμπλής ενημερώθηκε από τον διοικητή και από τον πρόεδρο εργαζομένων του Νοσοκομείου για τα τρέχοντα θέματα και δεσμεύτηκε να παρέχει από όποια θέση υπηρετεί, αμέριστη στήριξη στο νοσοκομείο.

■ Το Σάββατο 4 Μαΐου επισκέφθηκε την Καστοριά και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ, κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο οποίος είναι επικεφαλής της Κ.Ο. των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας. Έχει διατελέσει βουλευτής, υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας και γραμματέας του κόμματος.

■  Την Παρασκευή 3  Μαΐου επισκέφθηκε την Καστοριά η υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία κ. Μαρία Σπυράκη. Η κ. Σπυράκη, δημοσιογράφος, βραβεύτηκε ως η «Ευρωβουλευτής της χρονιάς» στην κατηγορία βιομηχανία, έρευνα και καινοτομία, ενώ εκλέχθηκε ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στις ευρωεκλογές του 2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ