12.5.19

Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς



Εκλογές πραγματοποιήθηκαν χθες Σάββατο 11 Μαΐου για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς “Ο Προφήτης Ηλίας”. Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Απόστολος Τσούκας 98
Νικόλαος Κατσάνος 90
Αντώνιος Ντίτσιος 88
Φαίδων Γκιάτας 60
Ιωάννης Ιγνατιάδης 59
Φίλιππος Κυριάζος 56
Μάριο Μιτσίλιο 55
Μιχαήλ Κωνσταντίνου 54
Ευστράτιος Καπούλης 51
Γεώργιος Μήλιος 49
Λάζαρος Σαββίδης 49

Αναπληρωματικά μέλη αναδείχθηκαν οι:
Δημήτριος Βυτανιώτης 48
Φίλιππος Φιλιππίδης 39
Ιτζάκ Κοέν35
Νικόλαος Μιχαλόπουλος 32
Παύλος Σίσκος 29

Αντιπρόσωποι στην Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας εξελέγησαν:
Φαίδων Γκιάτας 27
Δημήτριος Βυτανιώτης 22
Γεώργιος Μήλιος17
Λάζαρος Σαββίδης 17
Ιορδάνης Μιχαηλίδης 10
Ιτζάκ Κοέν 9

Των εκλογών προηγήθηκε η γενική συνέλευση, όπου έγινε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της απελθούσας διοίκησης, από τον απερχόμενο πρόεδρο και πρώτο πλειοψηφών της σημερινής ψηφοφορίας, Απόστολο Τσούκα.
Ο κ. Τσούκας στάθηκε στις κυριότερες δράσεις που έγιναν κατά τη διάρκεια των τεσσάρων χρόνων, με αποκορύφωμα τη ανοδική πορεία της Διεθνούς Έκθεσης Γούνας Καστοριάς, η οποία κατάφερε να καταξιωθεί στις πρώτες θέσεις των σημαντικότερων παγκόσμιων εκθεσιακών γεγονότων.
«Η έκθεση πέραν της εμπορικής και οργανωτικής της επιτυχίας, η οποία διεφάνη έντονα στην τελευταία μας διοργάνωση, κατάφερε να λάβει και επισήμως τον τίτλο της διεθνούς, μέσα από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Διοργάνωσης Εκθέσεων UFI, στον οποίο ο Σύνδεσμος έγινε πλήρες μέλος», σημείωσε ο κ. Τσούκας.
Αναφέρθηκε επίσης στη δημιουργία του Fur Shopping Festival που πραγματοποιήθηκε επί τρία συνεχόμενα έτη, στις ναυλωμένες πτήσεις (τσάρτερ) του αεροδρομίου Καστοριάς και στην συνεργασία με την ΔΕΘ-Hexelpo που αναβάθμισε την έκθεση. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην νομιμοποίηση του κτηρίου του Εκθεσιακού Κέντρου Γούνας στο οποίο πλέον μπορούν να διεξαχθούν εκθέσεις πάσης φύσεως, ανοίγοντας νέες προοπτικές στην περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ