24.6.19

7ο Rally Greece offroad



Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο αγώνας Rally Greece offroad για οχήματα “εκτός δρόμου” που πραγματοποιήθηκε για 7η συνεχή χρονιά στην Καστοριά στις 6-9 Ιουνίου. Οι 31 συμμετέχοντες προέρχονταν από Ελλάδα, Ιταλία, Βουλγαρία, Κύπρο, Ισραήλ και Τουρκία και κατά γενική ομολογία το επίπεδο των αγωνιστικών οχημάτων ήταν σε πολύ καλό επίπεδο.
Το 7ο Rally Greece offroad ήταν για το 2019 ο μεγαλύτερος αγώνας αυτοκινήτων που πραγματοποιείται στην Ελλάδα τόσο από άποψη χρονικής διάρκειας όσο και από το μήκος των διαδρομών.
Στις τέσσερις ημέρες του αγώνα διανύθηκαν στους ορεινούς όγκους της Δυτικής Μακεδονίας συνολικά 800 χλμ εκ των οποίων τα 520 χλμ ήταν ειδικές διαδρομές που έκριναν και τη τελική κατάταξη.
Πόλος έλξης για τους θεατές ήταν η ειδικά διαμορφωμένη “ειδική διαδρομή” που πραγματοποιήθηκε στην είσοδο της πόλης της Καστοριάς τρεις φορές. Οι αναπάντεχα υψηλές θερμοκρασίες, η σχετική άπνοια σε συνδυασμό με την υγρασία, έκαναν τις προσπάθειες των πληρωμάτων επίπονες.



Οι νικητές στη κατηγορία των αυτοκινήτων ήταν οι G.Shacham και O.Nimrod από το Ισραήλ που οδήγησαν ένα Mitsubishi L200 της ιταλικής ομάδας RTeam Ralliart Italy.
Δεύτεροι οι Έλληνες Π.Σιούτης και Κ.Μακρής με Mitsubishi Pajero που διεκδίκησαν τη νίκη μέχρι το τελευταίο χιλιόμετρο του αγώνα.
Τρίτοι οι R.Milazzo και D.Falsone με Great Wall Hover της ομάδας Rteam Ralliart Italy.
Στα οχήματα SSV (τύπου buggy), νικητές ήταν οι K.Tzahi και S.Regev από το Ισραήλ με CanAm Maverick X3, ακολουθούμενοι από τους ιταλούς, Pietranera Fabrizio και Edoardo με CanAm Maverick X3.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ