24.6.19

2ο Δημοτικό Σχολείο Καστοριάς

Το ηλεκτρονικό βιβλίο

Η έκδοση του ηλεκτρονικού μας βιβλίου βασίστηκε στην δράση «ο μικρός ξεναγός» που υλοποιήθηκε από τους μαθητές της Δ’ τάξης του σχολείου μας, με υπεύθυνο τον δάσκαλο κ. Θανάση Κανδύλα.
Στο project συνεργάστηκαν οι εκπαιδευτικοί του 7ου Δημ. Σχ. Καστοριάς και του 3ου Δημ. Σχ. Άργους, κ. Βερβέρης Γιώργος, Τσαρσιώτου Αγγελική και Σαβαρίκα Δήμητρα.
Τα παιδιά του σχολείου μας επισκέφθηκαν τους μεταβυζαντινούς ναούς γύρω από το σχολείο και ξεναγήθηκαν σε αυτούς από τον ιερέα της ενορίας μας πατέρα Χρήστο, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά. Επέλεξαν τον Ι.Ναό Αγίων Αναργύρων για την παρουσίασή του σε ηλεκτρονικό βιβλίο.
Οι μαθητές χωρίστηκαν σε επτά ομάδες, όσοι ήταν και οι χώροι προς ξενάγηση (πρόναος, ιερό, κλίτη). Έγραψαν τα κείμενα, ετοίμασαν την εικονογράφηση και καταχώρησαν το υλικό στο ηλεκτρονικό βιβλίο με τη βοήθεια και την καθοδήγηση του δασκάλου τους.
Το βιβλίο αποτελείται από 40 ηλεκτρονικές σελίδες και μπορείτε να το δείτε "εδώ". 
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για την αξιέπαινη δουλειά μαθητών και δασκάλου!

Η διευθύντρια του σχολείου 
Δώρα Τελλίδου - Τζηκαλάγια 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ