10.7.19

Είπαν για τις εκλογές

Αισθάνομαι δικαιωμένος και υπερήφανος για την λαμπρή νίκη της μεγάλης φιλελεύθερης κεντροδεξιάς παράταξης της Νέας Δημοκρατίας που με ηγέτη τον Κυριάκο Μητσοτάκη ξεκινά την μεγάλη προσπάθεια για την ανόρθωση της πατρίδας.
Η προσωπική εκλογή μου αποτελεί άθλο γιατί επιτεύχθηκε μέσα από αντίξοες συνθήκες.Ίσως είναι μοναδική περίπτωση «επιστροφής» στο Κοινοβούλιο μετά από δύο ήττες. Ευχαριστώ θερμά την οικογένειά μου, τους στενούς μου φίλους και συνεργάτες αλλά κυρίως ΕΣΑΣ τους χιλιάδες συμπολίτες μου που με την άδολη και ανυπόκριτη συμπαράστασή σας όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια με κρατήσατε όρθιο και ενεργό πολιτικά.
Για την Καστοριά ξεκινά μία καινούρια περίοδος που θα την διακρίνει το πολιτικό ήθος, η αξιοκρατία, η σκληρή δουλειά με σεμνότητα. Θα συνεχίσω να εξαρτώμαι μόνο από τους απλούς πολίτες και να απολογούμαι αποκλειστικά σε αυτούς και στη συνείδησή μου.

Ζήσης Τζηκαλάγιας

* * *


Ο λαός μας έκανε την επιλογή του δίνοντας την ευθύνη της διακυβέρνησης στην Νέα Δημοκρατία και την εντολή στον ΣυΡιζΑ-Προοδευτική Συμμαχία να ασκήσει τον ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Εύχομαι επιτυχία στην νέα κυβέρνηση.
Θα είμαστε μια υπεύθυνη, πατριωτική και δημοκρατική δύναμη ελέγχου της εξουσίας, υπεράσπισης των δικαιωμάτων και των κατακτήσεων του Λαού μας και στήριξης των ασθενέστερων στρωμάτων της κοινωνίας.
Εμείς με υπευθυνότητα θα κάνουμε τις αναγκαίες αλλαγές που απαιτεί η νέα πολιτική πραγματικότητα, όπως τόνισε ο πρόεδρός μας Αλέξης Τσίπρας, για τη συνέχιση της συγκρότησης της προοδευτικής συμμαχίας.
Αισθάνομαι μεγάλο το χρέος απέναντι στους συμπολίτες μου για την ιδιαίτερη τιμή που μου έκαναν και την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου σε αυτή την δύσκολη εκλογική αναμέτρηση.
Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την στήριξή σας και σας καλώ να συνεχίσουμε μαζί τον κοινό μας αγώνα για το καλό του τόπου μας.
Συγχαίρω τον συνάδελφο Ζήση Τζηκαλάγια για την εκλογή του και του εύχομαι καλή επιτυχία.
Μπροστά μας έχουμε έναν δημοκρατικό αγώνα και την κοινή μας προσπάθεια για το καλό της Καστοριάς και ολόκληρης της Ελλάδας. Καλό μας αγώνα!

Ολυμπία Τελιγιορίδου

* * *


Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλες και όλους που με τίμησαν με την ψήφο τους. Μαζί δώσαμε όλες τις μάχες της παράταξης. Άλλοτε κερδίζαμε, άλλοτε χάναμε. Παραμένω όμως, δυνατά δίπλα τους, όπως πάντοτε έκανα.
Συγχαίρω τους νικητές των εκλογών, με την ελπίδα να λειτουργήσουν προς όφελος του τόπου μας.
Είμαι πολύ υπερήφανη που συνετέλεσα με όλες μου τις δυνάμεις για να γίνει η Νέα Δημοκρατία αυτοδύναμη Κυβέρνηση και ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρωθυπουργός.

Μαρία Αντωνίου

* * *


Το πολιτικό ταξίδι μόλις άρχισε. Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τους 3.077 συντοπίτες μου Καστοριανούς που με τίμησαν με τη ψήφο τους και επέλεξαν να γίνω η πολιτική φωνή τους.
Ο αγώνας μου, ως πρώτη φορά υποψήφιος βουλευτής, διεξήχθη από την πλευρά μου, με καθαρότητα, αξιοπρέπεια και σεβασμό και ήταν νικηφόρος όχι μόνο για τον μεγάλο αριθμό των συντοπιτών μου που με τίμησαν με τη ψήφο τους, αλλά και για την αγάπη και την αποδοχή που μου έδειξαν μέσα σ' αυτές τις 18 ημέρες και με βοήθησαν με αυτόν τον τρόπο να ξεπεράσω πολλές φορές τον εαυτό μου και να γίνω καλύτερος άνθρωπος.
Ο ωραίος αυτός αγώνας δεν σταμάτησε το βράδυ της 7ης Ιουλίου, αλλά συνεχίζεται καθώς δηλώνω παρόν για την επόμενη μέρα της Καστοριάς και της πατρίδας μας στο πλευρό σας και στο πλευρό του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για να φέρουμε το Καστοριανό καράβι με ασφάλεια στην απέναντι ακτή. Το ταξίδι συνεχίζεται. Σας ευχαριστώ.

Βασίλης Τσιφλικιώτης


* * *


Η Ελλάδα σήμερα, η Καστοριά μας άλλαξε σελίδα! Θέλω να συγχαρώ τους συνυποψήφιους μου στη ΝΔ, για τον αγώνα που κάναμε! Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπολίτες μου, διότι μου επέτρεψαν να τους μιλήσω, να συστηθώ, να πω ποια είμαι! Κυρίως όμως θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους μου και την οικογένεια μου που στάθηκαν πλάι μου στο ταξίδι αυτό! Ευχαριστώ από καρδιάς για όλα!

Αγνή Κανδύλη


* * *


Το εκλογικό αποτέλεσμα είναι ξεκάθαρο. Η Νέα Δημοκρατία κερδίζει ισχυρή αυτοδυναμία. Παρ’ όλα αυτά δεν υπήρξε στρατηγική ήττα, αλλά διατηρήθηκαν οι δυνάμεις και αυτές οι δυνάμεις αποτελούν τη μαγιά, που θα δημιουργήσει τη δυναμική της επόμενης μέρας.
Ευχαριστώ από καρδιάς τους πολίτες, που μου εμπιστεύθηκαν την ψήφο τους. Ευχαριστώ τους φίλους και συνεργάτες, που βοήθησαν εθελοντικά σ’ αυτόν τον εκλογικό αγώνα.
Συγχαίρω τη συνυποψήφιά μου κ. Τελιγιορίδου για την εκλογή της και τον νεοεκλεγέντα βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και τους εύχομαι καλή επιτυχία στην αντιμετώπιση των προβλημάτων του νομού μας.

Στέφανος Μπαλταγιάννης


* * *


Με την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας θα ήθελα πραγματικά μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλους εσάς που σταθήκατε δίπλα μου στην προσπάθειά μου, την οικογένεια μου τους φίλους και γνωστούς μου αλλά ακόμα και όλους εσάς γνώρισα στον εκλογικό αυτό αγώνα και γίναμε πλέον φίλοι. Σας ευχαριστώ θερμά που με τιμήσατε με την ψήφο σας.

Θεοφύλακτος Ζυμπίδης

* * *


Δώσαμε έναν τίμιο και αληθινό αγώνα. Για τους Έλληνες και την Ελλάδα. Όλοι μαζί, οι υποψήφιοι του Κινήματος Αλλαγής δώσαμε έναν αγώνα έχοντας να αντιμετωπίσουμε πολλές αντιξοότητες και παραλογισμούς. Τα καταφέραμε. Κρατήσαμε όρθια την Προοδευτική Παράταξη. Από αύριο, έχουμε μόνο μια επιλογή. Να αγωνιστούμε για να είμαστε χρήσιμοι για τους Έλληνες και τη χώρα.
Προσωπικά, ήμουν, είμαι και θα είμαι πάντα ταγμένη στην υπεράσπιση των αρχών και των αξιών της δημοκρατίας και του σοσιαλισμού, της προόδου απέναντι στη συντήρηση. Αυτόν το δρόμο θα συνεχίσουμε.
Ευχαριστούμε όλους. Και ιδιαίτερα εκείνους που στάθηκαν όρθιοι που δεν ξεγελάστηκαν από τις σειρήνες του συντηρητισμού, του λαϊκισμού ή της εξουσίας. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Από αύριο, αγώνα. Να ξανακάνουμε μεγάλη την Παράταξή μας. Για τους Έλληνες, για την Ελλάδα. Για την πραγματική αλλαγή.

Αθηνά Τσαλουκίδου


* * *

Ο ελληνικός λαός έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα, η Ελλάδα άλλαξε σελίδα! Ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά για την πατρίδα μας.
Συγχαρητήρια στον εκλεγέντα βουλευτή κ. Ζήση Τζηκαλάγια, του ευχόμαστε καλή και παραγωγική θητεία, για το καλό της πατρίδας και της περιοχής μας που τόση ανάγκη το έχει.
Συγχαρητήρια αξίζουν και στους υποψηφίους βουλευτές κ. Μαρία Αντωνίου, κ. Αγνή Κανδύλη και κ. Βασίλη Τσιφλικιώτη για τον πολιτισμένο και άδολο αγώνα πού έδωσαν.
Οι συνεργάτες μου κι εγώ είμαστε περήφανοι που η φωνή της Καστοριάς βρίσκεται σε αρμονία με τη φωνή όλης της Ελλάδας, η οποία ζήτησε πολιτική αλλαγή και έδωσε την ξεκάθαρη εντολή στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για να την φέρει.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους Καστοριανούς που προσήλθαν στις κάλπες και κυρίως εκείνους που για πρώτη φορά εμπιστεύθηκαν το κόμμα μας, μια εμπιστοσύνη που ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είμαστε βέβαιοι ότι θα δικαιώσουν.
Ευχαριστώ όλους τους στενούς μου συνεργάτες, μέλη της ΝοΔΕ και των τοπικών Οργανώσεων, που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό γι’ αυτές τις εκλογές.
Ευχαριστώ επίσης τους υποψήφιους βουλευτές και όλα τα στελέχη μας που εργάστηκαν κατά την προεκλογική περίοδο, αλλά κυρίως τους εθελοντές μας, εκλογικούς αντιπροσώπους της Ν.Δ., που στελέχωσαν τα 139 εκλογικά τμήματα για να δώσουμε στην Νέα Δημοκρατία το υψηλότερο ποσοστό σε επίπεδο ελληνικής επικράτειας.

Ο πρόεδρος της ΝοΔΕ Καστοριάς
Στέργιος Αδάμ


* * *


Ο ΣυΡιζΑ - Προοδευτική Συμμαχία δεν ηττήθηκε στρατηγικά, όπως κάποιοι επιδίωξαν. Διατήρησε τις δυνάμεις του, ανέβασε σημαντικά τα ποσοστά του σε σχέση με τις ευρωεκλογές, παγίωσε τη θέση και το ρόλο του ως πυλώνας συσπείρωσης, αναφοράς και συστράτευσης όλων των αριστερών και προοδευτικών δυνάμεων και εξακολουθεί να είναι το μεγαλύτερο αριστερό κόμμα στην Ευρώπη.
Ειδικά στην Καστοριά αύξησε την δύναμή του κατά 1808 ψήφους σε σχέση με τις ευρωεκλογές του Μάιου και διατήρησε τις ψήφους σε σχέση με τις εθνικές εκλογές του Σεπτέμβρη του 2015!
Συγχαρητήρια στους υποψήφιους βουλευτές του ΣυΡιζΑ Καστοριάς για την εκλογική μάχη που έδωσαν με προσωπικές θυσίες και στην Ολυμπία Τελιγιορίδου για την επανεκλογή της.
Παραδίδουμε μια Ελλάδα πιο ισχυρή, με ενισχυμένη τη διεθνή της αξιοπιστία και όλους τους μακροοικονομικούς δείκτες (ανάπτυξη, απασχόληση, δημοσιονομική σταθερότητα, κοινωνική προστασία) σε σταθερή άνοδο. Η χώρα μας είναι πλέον έξω από τη σκληρή μνημονιακή επιτροπεία, το δημόσιο χρέος ρυθμισμένο και ένα απόθεμα ασφαλείας στα ταμεία του κράτους πάνω από 35 δισ. ευρώ. Η σημερινή κυβέρνηση έχει πλέον την άνεση και την δυνατότητα να σχεδιάσει και να υλοποιήσει πολιτικές χωρίς καταναγκασμούς και έξωθεν επιβολές.
Το έργο που επιτελέσαμε στον τόπο μας ως κυβέρνηση, ως κοινοβουλευτική εκπρόσωπος και ως ΝΕ ΣυΡιζΑ Καστοριάς, με την αγαστή συνεργασία του περιφερειάρχη Δυτ. Μακεδονίας, εν μέσω μνημονίων και δύσκολων οικονομικών συνθηκών, είναι πολύ μεγάλο. Μάλιστα, για κάποια από αυτά που πετύχαμε στην αρχή η υλοποίησή τους φάνταζε απίστευτη. Φυσικό αέριο, ενιαίο ειδικό επαγγελματικό γυμνάσιο-λύκειο, μουσικό σχολείο (γυμνάσιο-λύκειο), επαναλειτουργία τμήματος διεθνούς εμπορίου, πανεπιστημιακά τμήματα, περιβαλλοντικό οικιακό τιμολόγιο ΔΕΗ, νομιμοποίηση και σβήσιμο προστίμων εκθετηρίου γούνας και τόσα άλλα.
Ευχαριστούμε όλες και όλους τους πολίτες που μας στήριξαν και από τη θέση της αντιπολίτευσης δηλώνουμε ότι θα αποτελέσουμε εγγύηση περιφρούρησης όλων των θετικών επιτευγμάτων της κυβέρνησης ΣυΡιζΑ με την συμπαράσταση, φυσικά, όλων των δημοκρατικών και προοδευτικών πολιτών της Καστοριάς.


ΝΕ ΣυΡιζΑ Καστοριάς


Σχετικά:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ