30.7.19

Λόγος & Αντίλογος




Αγαπητέ κ. διευθυντά,

Βρισκόμαστε σε μια αλόγιστη και παράλογη ένταση με κίνδυνο πολεμικής συρράξεως με την γείτονα Τουρκία ή σε τεχνική ένταση ρωσοαμερικάνικης τρύπας  για την πώληση κι άλλων όπλων. Η Ελλάδα κινδυνεύει να βουλιάζει από την πληθώρα των πολεμικών σιδηρικών που μάζεψε.

Ενώ όλη η υφήλιος έχει ηρεμίσει από παρόμοιες εντάσεις, εμείς με τις διάφορες παράλογες διεκδικήσεις -απαιτήσεις, οι οποίες συν τοις άλλοις είναι και παράνομες διεθνώς, παίζουμε  στο Αιγαίο το επικοινωνιακό παιχνίδι «χτύπα με να σε χτυπώ» και «φίλα με όταν σε θέλω».

Η σχιζοφρένεια και η τρέλα των αξιωματούχων  ένθεν κακείθεν, να απειλούν ευθέως για σύρραξη, έχει καταντήσει κουραστική και γελοία, ενώ κάνουμε κάθε τόσο κοινές ασκήσεις στην θάλασσα και στον αέρα, με την συμμετοχή και άλλων ΝΑΤΟΪΚΩΝ δυνάμεων.

Λοιπόν, άλλο πράγμα συμβαίνει: οι ψυχοπλακωμένοι ηγέτες μας τρέχουν στα φαρμακεία των δύο δυνάμεων παραγωγής πολεμικών σιδηρικών για τα νέα χάπια-όπλα S400 και F35 και έτσι με την μέθοδο της θολούρας μας φορούν νέα σιδηρικά. Βρήκαν το τρόπο να μας ναρκώσουν και να θολώνουν τα μυαλά μας και να φουσκώνουν τα πνευμόνια μας.

Οι ηγέτες της Ελλάδος και της Τουρκίας, συναντώνται τακτικά, αλλά γιατί συζητούν κανείς δεν γνωρίζει; Ούτε για τα αποτελέσματα των συνομιλιών τους. Αλλά μόλις χωρίζουν, ξαναρχίζουν πάλι το ίδιο βιολί. Αερομαχίες, απειλές, παραβιάσεις...

Θυμάστε τις δήθεν ηρωϊκές δηλώσεις του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, ότι θα τους «θα τους δώσουμε ένα γερό μάθημα»; Λίγο αργότερα, έλαβε πολιτικό αξίωμα από τον πρωθυπουργό, για να δείξουν ότι έχουν κότσια . Στα λόγια.

Λοιπόν, έτσι αγοράζονται τα χάπια-όπλα από τους ψυχιάτρους και ψυχολόγους ρωσοαμερικάνους, χάπια ακριβά και νόστιμα στη γεύση. Πάρτε πυραύλους S400, πάρτε F35 για γαργάρα στον λαιμό. Την άλλη μέρα με την σειρά του, τα χάπια τα παίρνει ο δήθεν αντίπαλος. Αυτή δεν είναι τρέλα;

Αλλά δεν σταματούν μόνο σ’ αυτά, ζητούν να διαλύσουν και τις χώρες μας. Όπως εμάς μας διέλυσαν την Μακεδονία, οσονούπω, ετοιμάζουν το ίδιο πράγμα στην Τουρκία με το Κουρδικό.

Πλημμύρα  οι πρόσφυγες στη στράτες τις τρανές της Ευρώπης, θύματα αυτών των μεγάλων, οι οποίοι συναντώνται στα ουράνια στους σταθμούς Μιρ και Σογιούζκαι κουβεντιάζουν τα προβλήματα της περιοχής μας. Και δεν παίρνουν ούτε αυτοί, ούτε οι φίλοι τους Ισραηλίτες, κανένα ταλαίπωρο πρόσφυγα. Τους στέλνουν όλους σε μας τους ναρκωμένους.

Εν τω μεταξύ μοιράζουν περγαμηνές-βραβεία στους πρωταγωνιστές, βραβεία Ειρήνης και δυστυχίας, και σε  άλλους προαγωγές σε σουλτάνους, γιατί μόνο μ’ αυτούς τα βρίσκουν και τους χαϊδεύουν, και έτσι είναι υπάκουοι. Γες σερ.

Ο αμερικανός αρχηγός του ΝΑΤΟ δύο χρόνια τώρα παρακαλούσε τους Σκοπιανούς να διεκδικήσουν την Μακεδονία με πρόσθετα αξεσουάρ την γλώσσα και την εθνικότητα των Ελλήνων. Τώρα που δήθεν ο Ερντογάν παίρνει ρωσσικά σιδηρικά-χάπια τρέχουν στην Αθήνα και μας υπόσχονται τρελά πράγματα.

Επαναφέρουν αδιάντροπα, το ξεχασμένο εδώ και 50 χρόνια Κυπριακό και δίνουν και άλλες παρόμοιες υποσχέσεις όλο γλύκα. Αυτοί είναι ψυχοθεραπευτές μας.

Ο Ρώσος στην αρχή έλεγε ότι δεν θα αναγνωρίσει το Μακεδονικό, αλλά γρήγορα γύρισε στο τομάρι του. Σίγουρα δεν σταματάει εδώ το κακό, σύντομα θα πιούμε ακόμη πιο ισχυρά ναρκωτικά που θα  παραλύσουν και  την σπονδυλική μας στήλη. Η Πάρκισον είναι κοντά.

Μας έβαλαν συνεταίρους στα πετρέλαια και τα αέρια με τους φίλους τους Ισραηλινούς, και σε λίγο θα μας φορέσουν την αδαμιαία στολή και της Εύας, την συκή.

Αυτός ο τόπος ο μαρτυρικός από το 1922 μέχρι σήμερα πέρασε την πιο δραματική του ιστορία από αυτούς τους φίλους μας.

Χάσαμε πρώτα την Μικρασία, μετά την Ανατολική Θράκη, ξεκληρίστηκαν οι Πόντιοι από τις εστίες τους. Χάσαμε αργότερα και την μισή Κύπρο. 350.000 χιλιάδες νεκροί και ποιος ξέρει πόσοι αγνοούμενοι.

Λόγω του ξένου παράγοντα, από το 1922 μέχρι το 1950, στρατός και οργανωμένα τμήματα αντάρτικα μαζί με το Κομιτάτο των Αθηνών που ιδρύθηκε το 1942 η πατρίδα μας έχασε γύρω στις 200 χιλιάδες νεκρούς και ζωντανούς Έλληνες.

Όπως 17.641 στρατιώτες, 1.200 αξιωματικούς, 1.500 χωροφύλακες, 30 χιλιάδες τραυματίες- αγνοούμενοι και 30 χιλιάδες το παιδομάζωμα, συν πολλές χιλιάδες άμαχος πληθυσμός , που αντιστάθηκε να ακολουθήσει τον κομμουνισμό.

Και αν προσθέσουμε τους φονευθέντες συμμορίτες, τραυματίες και τους αυτομολήσαντες στα ξένα κράτη συμμορίτες, τα θύματα του Πόντου και του κομμουνιστικού κινήματος μπορεί να έφθασαν και τις 600 χιλιάδες.

Και το κακό συνεχίστηκε και το 1950 στην Αίγυπτο όπου 300 χιλιάδες Έλληνες ξεσπιτώθηκαν, πάλι από τους μεγάλους, οι οποίοι έμειναν εκεί και διατηρούν την διώρυγα του Σουέζ.

Το 1955, την περίοδο των κυπριακών διαπραγματεύσεων, η Τουρκία προκάλεσε την φυγή άλλων 200 χιλιάδων Ελλήνων Κωνσταντινουπολιτών, που έχασαν την πανάρχαια πατρίδα τους και περιουσία τους.

Όλοι αυτοί οι Έλληνες πλήρωσαν την καταγωγή τους. Και τώρα εάν πράγματι είναι αλήθεια η σημερινή έκρυθμη κατάσταση, και συμβεί το ατύχημα με τους γείτονες που όλοι συζητούν, και πολλοί θέλουν, όπως οι Αμερικανοί και Ρώσοι, τότε θα έρθει το τέλος της πατρίδας σας, όση έμεινε. Δεν θα μείνει Ελλάδα.

Κι όλα αυτά με την παρουσία του ΟΗΕ, ο οποίος ήταν παρών και στην Ελλάδα την περίοδο του  συμμοριτοπολέμου και εμπόδιζε, όπως τώρα στη Συρία, τον στρατό μας να προχωρήσει εξοντωτικά κατά των εχθρών μας.

Ευχαριστώ για την φιλοξενία


Καλό Πάσχα 
και Καλή Ανάσταση στους Έλληνες.
Ν. Πρώιος


Δημοσιεύθηκε την Μ.Πέμπτη 25 Απριλίου 2019, αρ. φύλλου 983

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ