28.7.19

Δελτίο τύπου της βουλευτή ΣυΡιζΑ Καστοριάς για τις κρατικές οικονομικές ενισχύσεις μέσω ΠΣΕΑ

Επειδή ακούγονται συνειδητά ψέματα και παραπληροφόρηση, σας ενημερώνω ότι οι ζημιές στα φασόλια των Νομών Φλώρινας και Καστοριάς, οι οποίες θα αποζημιωθούν μέσω των κρατικών οικονομικών ενισχύσεων (ΦΕΚ 4288 για έτη 2017-2018-2019) προϋπολογίστηκε να ανέλθουν περίπου στα 2.5 εκ. ευρώ, εκ των οποίων μέχρι στιγμής έχουν καταβληθεί τα 168.710,99 ευρώ.
Η διαδικασία συνεχίζεται και σταδιακά θα γίνουν και οι επόμενες πληρωμές. Η καταβολή του συνόλου του προϋπολογισμένου ποσού θα καταβληθεί όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία ελέγχου. Εδώ να σημειώσω ότι η αποζημίωση ανά στρέμμα είναι πολύ μεγαλύτερη από όσα ζητούσαν ή ήλπιζαν οι συνδικαλιστικοί φορείς των αγροτών της περιοχής μας.
Καλό θα ήταν οι όψιμοι πολιτικάντηδες που διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις να σταματήσουν τα μικροκομματικά παιχνιδάκια εις βάρος των αγροτών.
Τέλος για το πως μπήκαν οι φασολοπαραγωγοί της Καστοριάς και των Πρεσπών στα ΠΣΕΑ, καθώς και για πολλά άλλα θα επανέλθω με στοιχεία μόλις τελειώσει η διαδικασία πληρωμής.

Ολυμπία Τελιγιορίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ