14.9.19

Συνελήφθη 44χρονος ημεδαπός για καλλιέργεια 8 δενδρυλλίων κάνναβης




Συνελήφθη στις 12-09-2019 τις μεσημβρινές ώρες σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, 44χρονος ημεδαπός, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.
Συγκεκριμένα, κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, προαναφερόμενοι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του 44χρονου, σε περιοχή της Καστοριάς, όπου στο αύλειο χώρο αυτής, βρέθηκαν οκτώ δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως δύο μέτρων περίπου. Τα δενδρύλλια αφού εκριζώθηκαν κατασχέθηκαν, ενώ προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς. Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

1 σχόλιο:

  1. Christos Goulis [fb]15/9/19

    Φαρμακευτική κάνναβη για πονοκεφάλους είναι παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ