14.10.19

Β. Παπαδοπούλου: «Αδικαιολόγητο και προκλητικό να γίνονται νέες συμβάσεις εις βάρος του ταμείου του Δήμου Καστοριάς»
Με αφορμή τον ορισμό μέλους του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΥΑΚ με πλήρη απασχόληση και αμοιβή, μετά από πρόταση του προέδρου κ. Π. Τόσκου, η δημοτική σύμβουλος, Βαλεντίνα Παπαδοπούλου, του Δήμου Καστοριάς και μέλος του Δ.Σ. της επιχείρησης ύδρευσης αποχέτευσης, ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Δεν θεωρώ απαραίτητη την απασχόληση ατόμου μέλους του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΥΑΚ με αμοιβή στην δημοτική αυτή επιχείρηση, όταν πρόσφατα σε άλλο ΝΠΔΔ του Δήμου Καστοριάς, απορρίφθηκε η ανανέωση συμβάσεων εργασίας ΙΔΟΧ για οκτώ εργαζόμενους κοινωνικών δομών, συγκεκριμένα παιδικών σταθμών. Όταν λοιπόν τη μια στιγμή γίνονται μειώσεις προσωπικού που τις επιχορηγεί το ΕΣΠΑ είναι αδικαιολόγητο και προκλητικό να γίνονται ταυτόχρονα νέες συμβάσεις εις βάρος του ταμείου του Δήμου Καστοριάς. Γι’ αυτόν τον λόγο και μειοψηφώ».

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Καστοριάς, θα πρέπει με αποφάσεις της νέας διοίκησης που προέκυψε από τις τελευταίες διαδικασίες, να κοιτάξει την οικονομοτεχνική ανοδική πορεία της, προς ωφέλεια των καταναλωτών της, να επενδύσει σε εξειδικευμένο επιστημονικό και εργατοτεχνικό προσωπικό μετά από νόμιμες διαδικασίες και να βάλει υψηλό στόχο την ποιότητα των παροχών που μπορεί να προσφέρει ελέγχοντας τη μείωση του τιμολογίου νερού ανακουφίζοντας τον οικογενειακό προϋπολογισμό των καταναλωτών της.

Δελτίο Τύπου κ. Βαλ. Παπαδοπούλου

5 σχόλια:

 1. Ανώνυμος14/10/19

  Ποια/ποιον προσέλαβαν στη ΔΕΥΑΚ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Elena Papadhmhtriou [fb]14/10/19

  Ώρα για "δεύτερη" δουλειά σε εκφωνήτριες τηλεοπτικών σταθμών!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος14/10/19

   Ποιά δεύτερη, τρίτη και τέταρτη δεν λέτε καλύτερα;

   Διαγραφή
 3. Maria Politi [fb]14/10/19

  Κλείνουν τους παιδικούς σταθμούς, διώχνουν 8 συμβασιούχους και προσλαμβάνουν τους δικούς τους. Ντροπή

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Τα χρεολύσια14/10/19

  Ξεπληρώνονται τα χρέη στην δημοσιογραφική σκιά του δημάρχου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ