10.10.19

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΟΔΟ


ODOS | efimerida tis Kastorias
ΟΔΟΣ 10.10.2019 | 1004


Αντί του όφεως


Όταν η Εύα δεν άντεξε, ακολούθησε άλλωστε και ο Αδάμ και έτσι η ανθρωπότητα ξέμεινε από πρωτόπλαστους· θα αντέξει ο εκλεγμένος της Καστοριάς, ο τόσο αγαπητός στα τοπικά blogs; Πόσο μάλλον όταν αντί του όφεως που εισχώρησε στον παράδεισο, βάζουν καμμιά φορά τον λύκο, να φυλάγει τα πρόβατα. Με τον τσέλιγκα να σφυρίζει αδιάφορα. 

Διαβάστε επίσης:

Λόγος & Αντίλογος
ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΑΛΙΠΗΣ:
Είναι γνωστή η τάση της οικογένειας Καραμανλή, να δηλώνουν ότι θυσιάζονται, παρά την θέληση τους για να ικανοποιήσουν την γενική λαϊκή απαίτηση, και να έρθουν σαν σωτήρες.

ΟΔΟΣ:
Η αρτιμέλεια του σώματος
Όμως να ξεκινάς με ένα χορό φημών ότι η ανακαίνιση της Καστοριάς αρχίζει από το γραφείο του δημάρχου ή τους τοίχους του δημαρχείου και μάλιστα με χαλιά, τάπητες, μοκέτες, γύψινα και άλλα συναφή με πέλος, δεν είναι και συναρπαστικά αισιόδοξο.

ΙΩΑΝΝΗ ΣΚΟΡΔΑ:
Αγαπητή ΟΔΟΣ
Αρκεί να αναλογιστείς, τι έχει συμβεί μέχρι στιγμής στην μικρή Ελλαδίτσα, από κάποιους «επαναστάτες» ακτιβιστές –ακόμα κι από την Εκκλησία– στο θέμα των ανεμογεννητριών και την δημιουργία αιολικών πάρκων.

ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ:
Τα Μαθηματικά και η Δημοκρατία
«Σας προκαλώ να τα πούμε σε όποιο κανάλι θέλετε!» πετάνε το γάντι σε πολιτικούς αντιπάλους όλο και περισσότεροι στη Βουλή, ξεχνώντας σε ποιο Βήμα βρίσκονται και γιατί τους στείλαμε εκεί... Να τους απαντήσεις εκείνη την ώρα, «άμα δεν μπορείς να είσαι βουλευτής, γίνε τηλεπερσόνα», είναι το λιγότερο. 

Είπαν:
-Ιωάννης Κορεντσίδης υποψήφιος δήμαρχος
-Ιωάννης Κορεντσίδης δήμαρχος

Αφηγήσεις αγωνιστού: 
Η κεφαλή του αείμνηστου εθνομάρτυρος Παύλου Μελά
[Επιμέλεια: Σόνια Ευθυμιάδου-Παπασταύρου]

ΟΔΟΣ:
Φράουλες
Το αξιοπρόσεκτο γεγονός της παγωμένης αδιαφορίας και πολιτικής απάθειας αυτών που καταστρέφουν μια έτοιμη υποδομή ποιότητας.

-Τα στερνά και τα πρώτα της ΕΣΣΔ

-Ευρωπαϊκή Ημέρα Συντήρησης της Πολιτιστικής Κληρονομιάς

-Η "Τουραντώ" σε επιλεγμένες αίθουσες σε όλη την Ελλάδα.

-Κοινωνική της πολιτική από την Εθνική Λυρική Σκηνή.

...κι άλλα.

ΟΔΟΣ
το βήμα της Καστοριάς
Πέμπτη 10.10.2019 | 1004

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ