13.11.19

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας σε έκθεση τουρισμού του Λονδίνου

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας συμμετείχε στη διεθνή επαγγελματική έκθεση τουρισμού “WTM 2019” από 4 έως 6 Νοεμβρίου στο Λονδίνο της Μ. Βρετανίας” ως συνεκθέτης του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ). Την Περιφέρεια εκπροσώπησε στην έκθεση ο αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικής Ανάπτυξης κ. Γιώργος Βαβλιάρας.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, τα μέλη της αποστολής της Περιφέρειας επαφές με επαγγελματίες του τουρισμού, tour operators, ταξιδιωτικούς πράκτορες, δημοσιογράφους τουρισμού και bloggers από την Μεγάλη Βρετανία και άλλες χώρες, προβάλλοντας τα «ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της Δυτικής Μακεδονίας» -όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου- και των «επιμέρους προορισμών της για διακοπές όλες τις εποχές του χρόνου». Στους δε εκθέτες και τους επισκέπτες της έκθεσης προσφέρθηκαν προϊόντα της Δυτικής Μακεδονίας «τα οποία ενθουσίασαν για την ποιότητα και τη γεύση τους».

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τη διευθύντρια του γραφείου ΕΟΤ Μ. Βρετανίας & Ιρλανδίας κ. Αναγνωστοπούλου, συμφωνήθηκε η έναρξη συνεργασίας για την προβολή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στη βρετανική τουριστική αγορά με ενέργειες προβολής και μάρκετινγκ, μεταξύ των οποίων και η υλοποίηση ταξιδιών εξοικείωσης για τουριστικούς πράκτορες και δημοσιογράφους του τουρισμού (fam/press trips) εντός του 2020.

Με την στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας τοπικές τουριστικές επιχειρήσεις συμμετείχαν στην έκθεση πραγματοποιώντας ιδιωτικές επαφές.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος13/11/19

    Ποιες τοπικές επιχειρήσεις συμμετείχαν, κ. Κασαπίδη, με την υποστήριξη της Περιφέρειας? Είναι μυστικό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ