17.1.20

Ενημερωτική συνάντηση για την δομή "Βοήθεια στο σπίτι"Συνάντηση εργασίας με τα στελέχη της δομής του δήμου Καστοριάς "Βοήθεια στο σπίτι" πραγματοποιήθηκε από τον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Μέριμνας-Εθελοντισμού και Αθλητισμού κ. Πέτρο Δοκόπουλο και την προϊσταμένη της διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Βικτωρία Καρκαρέτσου, προκειμένου να ενημερωθούν και να συζητήσουν θέματα που απασχολούν τη λειτουργία της δομής.

Η συγκεκριμένη δομή του Δήμου Καστοριάς -την οποία χαρακτήρισε ο κ. Δοκόπουλος «ναυαρχίδα της αντιδημαρχίας του»- είναι στελεχωμένη από 39 άτομα (10 κοινωνικούς επιστήμονες, 12 νοσηλεύτριες και 17 κοινωνικούς φροντιστές) που συγκροτούν 10 ομάδες, και είναι πρόγραμμα κοινωνικής προστασίας που έχει στόχο την παροχή συστηματικής και οργανωμένης πρωτοβάθμιας κοινωνικής φροντίδας στα ηλικιωμένα άτομα και άτομα με ειδικές ανάγκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ