17.1.20

Σύλληψη για διακίνηση κάνναβης

Συνελήφθη σήμερα (17-01-2020) τις πρωινές ώρες σε περιοχή της Καστοριάς, 26χρονος αλλοδαπός για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Αναλυτικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες σταθμεύθηκε από αστυνομικούς σε περιοχή της Καστοριάς, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον 26χρονο, ο οποίος εγκατέλειψε το όχημα και τράπηκε πεζός σε φυγή, πλην όμως συνελήφθη άμεσα από τους αστυνομικούς.
Κατά τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο που εγκατέλειψε ο οδηγός, βρέθηκαν εντός αυτού ένας ταξιδιωτικός σάκος και ένα τσουβάλι που περιείχαν 14 αυτοσχέδιες συσκευασίες, συνολικού βάρους 14,18 κιλών ακατέργαστης κάνναβης.
Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το tμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, ενώ ο συλληφθείς με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ