10.1.20

Δελτίο τύπου από την διοίκηση του Νοσοκομείου Καστοριάς



Κατόπιν της αντικαταστάσεως μου από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και τον ορισμό νέου διοικητή στο νοσοκομείο Καστοριάς θέλω να ευχαριστήσω:

α) Το προσωπικό του νοσοκομείου και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου για την στήριξη και τον αγώνα που δώσαμε, όχι μόνο να κρατήσουμε το νοσοκομείο όρθιο, αλλά και να το ανεβάσουμε πολλά επίπεδα παραπάνω.

β) Την προηγούμενη ηγεσία του υπουργείου Υγείας και της 3ης ΥΠΕ για την αμέριστη στήριξη σε όλα τα θέματα του νοσοκομείου.

γ) Την βουλευτή του Ν. Καστοριάς κ. Τελιγιοριδου η οποία στήριξε και συνεχίζει να στηρίζει όλες τις ενέργειες που γίνονται για την περαιτέρω αναβάθμιση του νοσοκομείου.

δ) Τον πρώην περιφερειάρχη κ. Καρυπίδη και τους αντιπεριφερειάρχες υγείας που και αυτοί στήριξαν σημαντικά το νοσοκομείο Καστοριάς, τόσο στην στελέχωση δίνοντας πριμ σε κάθε επικουρικό γιατρό που θα προτιμούσε να εργαστεί σε νοσοκομείο της Δυτικής Μακεδονίας, όσο και στην χρηματοδότηση όλων των αιτημάτων για μελέτες και έργα που τους ζητήθηκε από την διοίκηση του νοσοκομείου.

ε) Όλους τους φορείς ,συλλόγους και υπηρεσίες του νομού για την αγαστή συνεργασία και τις διοικήσεις της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, του Συντάγματος Πεζικού Καστοριάς, την Αντιπεριφέρεια Καστοριάς, καθώς και τους πρώην αλλά και νυν δημάρχους όλου του νομού.

ζ) Επώνυμους και ανώνυμους δωρητές που συνέβαλαν στην στήριξη του νοσοκομείου.

η) Όλους τους πολίτες του νομού Καστοριάς που στήριξαν και στάθηκαν δίπλα μας στην αντιμετώπιση των προβλημάτων του νοσοκομείου και τους ευχαριστώ από καρδιάς.

Επίσης θέλω να σας ενημερώσω ότι από την Δευτέρα 13 Ιανουαρίου μπαίνει ξανά σε πλήρη λειτουργία η κλινική αποκατάστασης του ΚΕΦΙΑΠ Άργους Ορεστικού που άνοιξε στις 16 Ιουνίου 2019, ένα πολύ σημαντικό έργο για την περιοχή, που έγινε μετά από πολύ κόπο και συντονισμένες προσπάθειες της ηγεσίας του Υπουργείου, της 3ης ΥΠΕ, της διοίκησης του νοσοκομείου και της κ. Τελιγιορίδου και φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση να μην στήριξα και να μην στηρίζω την λειτουργία του και να μην αγωνίστηκα να το κρατήσω ανοιχτό με κάθε τρόπο και μέσο εως και σήμερα. Ελπίζω η λειτουργία του ΚΕΦΙΑΠ να παραμείνει με τον δημόσιο χαρακτήρα και να παραμείνει το προσωπικό του ΟΑΕΔ καθώς και το επικουρικό, που βάλανε ''πλάτη'' στην μέχρι τώρα λειτουργία του. Δυστυχώς η θέση φυσιάτρου που μας δόθηκε πλέον του οργανισμού και προκηρύχθηκε άμεσα, απέβη άγονη και ζητήθηκε η επαναπροκύρηξή της. Έως τότε θα καλύπτει φυσίατρος από το ΚΕΦΙΑΠ Αμυνταίου όπως γινόταν μέχρι σήμερα.

Εκφράζω τους φόβους μου στο να προχωρήσουν οι διορισμοί των 9 συνολικά θέσεων μόνιμου ιατρικού προσωπικού διαφόρων ειδικοτήτων που προκηρύχθηκαν τις οποίες είχα δρομολογήσει με την προηγούμενη ηγεσία του υπουργείου Υγείας και της 3ης ΥΠΕ. Επίσης εκφράζω τους φόβους μου για την συνέχεια όλων των προγραμμάτων του ΟΑΕΔ που έδωσαν μεγάλη ανάσα στην λειτουργία του νοσοκομείου και του ΚΕΦΙΑΠ, όπως επίσης και για τις συμβάσεις του προσωπικού καθαριότητας.

Έδωσα έναν πολυεπίπεδο και πολυμέτωπο αγώνα έως την τελευταία στιγμή, έως και σήμερα, χωρίς κρυφές ατζέντες, φέρθηκα αντικειμενικά σε όλους χωρίς να κάνω καμμιά πολιτική διάκριση στα 3,5 χρόνια ως διοικητής του Νοσοκομείου Καστοριάς και αυτό οι πολίτες το γνωρίζουν και το αναγνωρίζουν με την αγάπη και την εκτίμηση στο πρόσωπο μου. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα.

Εύχομαι καλή επιτυχία στη νέα διοίκηση του νοσοκομείου.

Με εκτίμηση
Βασίλης Αντωνιάδης
Διοικητής Νοσοκομείου Καστοριάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ