7.2.20

Διαμόρφωση χώρου προσωρινής φύλαξης αδέσποτων ζώων συντροφιάςΣτη διαμόρφωση ενός οργανωμένου χώρου προσωρινής φύλαξης αδέσποτων ζώων συντροφιάς στο αμαξοστάσιο προχώρησε ο δήμος Άργους Ορεστικού.
Σύμφωνα με τις ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις, περιλαμβάνει χώρο σίτισης, δραστηριότητας και ανάπαυσης και θα φιλοξενεί τα αδέσποτα ζώα για το διάστημα που απαιτεί η ιατροφαρμακευτική φροντίδα από τον συμβεβλημένο με τον δήμο κτηνίατρο.
Ο συγκεκριμένος χώρος θα λειτουργήσει έως ότου κατασκευαστεί το σύγχρονο καταφύγιο προσωρινής φιλοξενίας αδέσποτων ζώων συντροφιάς σε κτήριο της πρώην κοινότητας Βογατσικού (κτήριο παλαιών σφαγείων, εκτός οικισμού), για το οποίο έχουν εκπονηθεί όλες οι απαραίτητες μελέτες και αναμένονται οι αντίστοιχες εγκρίσεις από το πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος7/2/20

    Στην Καστοριά τι κάνετε Δημαρχε για το συγκεκριμένο θέμα;;; Σήμερα στο πάρκο Ολυμπιακής φλόγας γινόταν χαμός από αδέσποτα μεγαλόσωμα σκυλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ