16.2.20

Αντιπρόσωποι της ΛΑΡΚΟ στην Π.Ε. Καστοριάς



Ζητούν την άμεση καταβολή των ληξιπρόθεσμων οφειλών τους, που υπολογίζεται ότι ανέρχεται συνολικά για την Καστοριά  στο ποσό των 5 εκατομμυρίων ευρώ

Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020, στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς κ. Δημητρίου Σαββόπουλου, παρουσία του περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Κασαπίδη με εκπροσώπους των εταιριών που εκτελούν το μεταφορικό έργο για λογαριασμό της γενικής μεταλλευτικής και μεταλλουργικής ανώνυμης εταιρείας ΛΑΡΚΟ καθώς και αντιπροσωπία εργαζομένων.

Οι εκπρόσωποι των μεταφορέων "Καστράκι-Μεταφορές ΙΜΕ-ΕΠΕ", "Ιεροπηγής", και "Μπακάλης ΕΕ", καθώς και οι μισθωτοί εργαζόμενοι στο ορυχείο Ιεροπηγής "Σωτηριάδης ΑΤΕΒΕ", σε συνέχεια της απόφαση της κυβέρνησης για εκκαθάριση εν λειτουργία της συγκεκριμένης βιομηχανίας, με τα προβλήματα που αυτό επιφέρει, υπέβαλαν στον περιφερειάρχη τα αιτήματά τους σχετικά με την άμεση καταβολή των ληξιπρόθεσμων οφειλών τους, που υπολογίζεται ότι ανέρχεται συνολικά για την Καστοριά στο ποσό των 5 εκατομμυρίων ευρώ, καθώς και τη συνέχιση λειτουργίας της επιχείρησης.


Ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας και ο αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς άκουσαν με προσοχή τα αιτήματά τους και υποσχέθηκαν να βοηθήσουν με ενέργειές τους, σε συνεργασία με τους κυβερνητικούς εκπροσώπους της Καστοριάς και Κοζάνης, στην θετική έκβαση του προβλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ