1.2.20

Συλλήψεις για κλοπή οχήματοςΣυνελήφθησαν εχθές (31.1.2020) τις απογευματινές ώρες σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, τρεις αλλοδαποί, ηλικίας 36, 31 και 27 ετών, για κλοπή οχήματος και για παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών.
Συγκεκριμένα, εχθές απογευματινές ώρες οι προαναφερόμενοι αφαίρεσαν από κοινού όχημα ιδιοκτησίας 47χρονου ημεδαπού σε περιοχή της Καστοριάς, επιχειρώντας να εξέλθουν παράνομα από τη χώρα. Άμεσα οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση, στο πλαίσιο της οποίας εντοπίστηκε από αστυνομικούς του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας το κλεμμένο όχημα, σε περιοχή της Καστοριάς και οι τρεις προαναφερόμενοι αλλοδαποί, οι οποίοι και συνελήφθησαν.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι ανωτέρω αλλοδαποί στερούνταν εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα.Το αφαιρεθέν όχημα που χρησιμοποίησαν οι τρεις αλλοδαποί κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον νόμιμο ιδιοκτήτη του. Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το τμήμα Ασφάλειας της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

1 σχόλιο:

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ