9.2.20

Αναβάθμιση παιδικών χαρών στον δήμο Άργους Ορεστικού

Συνεχίζονται οι εργασίες ανακατασκευής παιδικών χαρών στην πόλη του Άργους Ορεστικού, μέσω του προγράμματος “Φιλόδημος ΙΙ”. Πιο συγκεκριμένα, ο δήμος Άργους Ορεστικού εξασφάλισε χρηματοδότηση ύψους 200.000 € για την προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού παιδικών χαρών και αντικατάσταση των υπαρχόντων οργάνων με καινούρια, λόγω παλαιότητας.
Στόχος του είναι η δημιουργία σύγχρονων και ασφαλών παιδικών χαρών που θα τηρούν τις διεθνείς προδιαγραφές ασφαλείας και θα βελτιώνουν τη λειτουργικότητα κεντρικών και πολυσύχναστων χώρων για τα παιδιά.
Οι εργασίες αναβάθμισης αφορούν τις παιδικές χαρές στην περιοχή του νέου πάρκου, δίπλα στο αναψυκτήριο και στην περιοχή της “Πατσιούρας”, ενώ θα επανακατασκευαστεί η παιδική χαρά στην πλατεία Βογιατζάκη, δίπλα στο αστυνομικό τμήμα. Υπογραμμίζεται ότι απαγορεύεται αυστηρά η είσοδος στις συγκεκριμένες παιδικές χαρές κατά τη διάρκεια των εργασιών, οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν τον ερχόμενο Απρίλιο.

2 σχόλια:

  1. Αναγνώστης9/2/20

    Των φρονίμων τα παιδιά πριν έρθει η άνοιξη τακτοποιούν τις παιδικές χαρές στο Άργος. Του Δήμου Καστοριάς οι παιδικές χαρές κοιμούνται βαθιά, μέσα στο μαύρο τους το χάλι. Δε θα 'πρεπε να έχουν αρχίσει να τις φροντίζουν; Σχολεία κλείνονται με ευκολία, παιδικές χαρές θα έχουν τα παιδιά που μένουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9/2/20

    Στην Καστοριά τι κάνετε κύριε Κορεντσιδη;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ