19.3.20

Ανοικτή γραμμή




Από το δήμο Καστοριάς υπενθυμίζεται ότι συνεχίζουν να λειτουργούν κανονικά οι τηλεφωνικές γραμμές συμβουλευτικής υποστήριξης και να εξυπηρετούν τους δημότες.

Κέντρο κοινότητας Καστοριάς: 
(πρωινές ώρες) 2467027725 & 2467027191
Συμβουλευτική δήμου Καστοριάς: 
(μετά τις 15:00) 2467351103

Παράλληλα, σημειώνεται ότι έχει τεθεί σε επιφυλακή το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», για ακόμη μεγαλύτερη ενίσχυση και αποτελεσματικότερη κατ’ οίκον εξυπηρέτηση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, ενώ έχει γίνει συνεννόηση και συνεργασία με εθελοντικές ομάδες για τη συμμετοχή τους στις περιπτώσεις που θα χρειαστεί στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» και όπου αλλού κριθεί απαραίτητο για εξυπηρέτηση μεμονωμένων περιστατικών, όπως επίσης και ειδικές συνεδρίες με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοσίας.

Το Κέντρο Κοινότητας του δήμου Άργους Ορεστικού ανακοινώνει ότι άτομα που έχουν αγχωθεί ή νοιώθουν απόγνωση, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, μπορούν να καλούν για ψυχολογική υποστήριξη στο τηλέφωνο 2467351312.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ