10.4.20

O "Μάκβεθ" του Σαίξπηρ από το Εθνικό Θέατρο απόψε στις 21:00




Ο "Μάκβεθ" του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, από το Εθνικό Θέατρο, θα προβληθεί δωρεάν απόψε Παρασκευή, 10 Απριλίου, στις 21:00 "εδώ".

Σκηνοθεσία: σε σκηνοθεσία Δημήτρης Λιγνάδης. Μετάφραση: Νίκος Χατζόπουλος. Παίζουν (με αλφαβητική σειρά): Βασίλης Καραμπούλας, Μαρία Κίτσου (Λαίδη Μακμπέθ), Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Αναστάσης Λαουλάκoς, Δημήτρης Λιγνάδης (Μακμπέθ), Αλέξανδρος Μαυρόπουλος, Γιώργος Μπένος, Γιώργος Μπινιάρης, Ράνια Οικονομίδου, Τζέο Πακίτσας, Ορέστης Τζιόβας, Γιάννης Χαρτοδιπλωμένος. Σκηνικά-Κοστούμια: Εύα Νάθενα
Συμπαραγωγή με το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Με υπότιτλους στην ελληνική και αγγλική.

Η προβολή της παράστασης είναι διαθέσιμη στην αρχική σελίδα (n-t.gr), όπου εμφανίζεται η αντίστροφη μέτρηση έως και την έναρξή της.
Προκειμένου να ενισχυθεί η εμπειρία της θέασης μιας ζωντανής θεατρικής παράστασης, η εκκίνηση της προβολής θα είναι εφικτή μόνο από την προκαθορισμένη ώρα και για τα επόμενα 30 λεπτά. Μετά το διάστημα των 30 λεπτών, η εκκίνηση της προβολής δεν θα είναι εφικτή.
Για τη βέλτιστη εμπειρία θέασης όλων και την αποφυγή ζητημάτων αργής απόκρισης που ενδέχεται να παρουσιάζονται κατά περίπτωση λόγω υψηλής επισκεψιμότητας, αλλά και υπερφόρτωσης των οικιακών δικτύων, προτείνεται: Η σύνδεση και παραμονή στην ιστοσελίδα σε διάστημα 20 έως 15 λεπτών πριν την προγραμματισμένη ώρα έναρξης. Η έναρξη της προβολής πραγματοποιείται αυτόματα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ