17.5.20

46 ετών



«Την ώρα που στην υπόλοιπη Ελλάδα καταγράφονται ακόμα θάνατοι και συνεχίζουν να παρουσιάζονται και να αυξάνονται τα κρούσματα, η Καστοριά εδώ και πολύ καιρό έχει “μηδενίσει τα κοντέρ” κι έχει καταφέρει να οριζοντιώσει την καμπύλη! Εδώ κερδίΖΟΥΜΕ»
11.5.2020
Ιωάννης Κορεντσίδης

Μία άτυχη γυναίκα από την Μεσοποταμία Καστοριάς μόλις 46 ετών, έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό στην χώρα μας. Είναι το 163ο θύμα του φονικού ιού στην Ελλάδα και το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου “Άγιος Δημήτριος” στην Θεσσαλονίκη.

  • 13 θάνατοι στην Καστοριά και άλλοι 8 στο Βόϊο και 6 στην Εορδαία (κάποιοι από αυτούς σχετίζονται με την Καστοριά), σύνολο: 27 θάνατοι (+1 στην Κοζάνη = 28).

ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ 23.5.2020
Απεβίωσε ένας άνδρας 79 ετών από την Δυτική Μακεδονία που είχε διακομιστεί από το Μαμάτσειο Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης σε τριτοβάθμιο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Οι θάνατοι συνολικά στην Δυτική Μακεδονία ανέρχονται σε 29.

Σχετικά:
«Επί Μένουμε Καστοριά»
Είπαν [Ν. Χαρδαλιάς]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ