10.6.20

Ολ. Τελιγιορίδου: «Ψεύδεται η ΝΔ, ο κ. Χαρδαλιάς δεν ήρθε ποτέ στην Καστοριά»

«Ο υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης κ. Καράογλου δήλωσε: "Ο Νίκος Χαρδαλιάς έκανε επιτόπια παρέμβαση και στην Καστοριά και στην Ξάνθη, υπό δύσκολες συνθήκες. Υπήρξαν τοπικές καραντίνες οι οποίες απέδωσαν, με αποτέλεσμα στη μεν Καστοριά να έχει λυθεί εντελώς το πρόβλημα, ενώ στην Ξάνθη αντιμετωπίζουμε μια σχετική έξαρση". Πότε ήρθε ο κ. Χαρδαλιάς στην Καστοριά και έκανε επιτόπια παρέμβαση; Ρωτήστε τους Καστοριανούς αν ήρθε ποτέ και αφήστε τα παραμύθια.
Ούτε ένα γιατρό δεν έστειλε η Ν.Δ. στο νοσοκομείο Καστοριάς και από όλες τις περιοχές που τέθηκαν σε καραντίνα η μόνη περιοχή που δεν επισκέφθηκε ο κ. Χαρδαλιάς ήταν η Καστοριά. Και εάν λύθηκε το πρόβλημα στην Καστοριά οφείλεται στο προσωπικό του νοσοκομείου, στην υπευθυνότητα του κόσμου της περιοχής που και το νοσοκομείο στήριξε και πρόσεξε για να σταματήσει η εξάπλωση της νόσου και όχι στα ψέματα που λένε τώρα».

Ολυμπία Τελιγιορίδου
βουλευτής ΣυΡιζΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ