1.8.20

Πρόσκληση του Επιμελητηρίου για την 85η ΔΕΘΤο Επιμελητήριο Καστοριάς προσκαλεί τα μέλη του να συμμετέχουν με επιδότηση στο περίπτερο του Επιμελητηρίου στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, που θα φιλοξενηθεί στον εκθεσιακό χώρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, που θα πραγματοποιηθεί στις 5-13 Σεπτεμβρίου 2020.
Στη φετινή 85η ΔΕΘ τιμώμενη χώρα είναι η Γερμανία με πολυπληθή συμμετοχή ενώ η έκθεση θα πλαισιώνεται και από πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων.
Η επιβάρυνση θα ανέρχεται σε 34,00€ πλέον ΦΠΑ ανά τ.μ. και περιλαμβάνει την ενοικίαση του εκθεσιακού χώρου και την κατασκευή δομή τύπου 2.
Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην έκθεση, πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους στον σύνδεσμο "εδώ", μέχρι την Παρασκευή 07.08.2020. Για περισσότερες πληροφορίες τηλ. 2467027537.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ