5.2.21

Δελτίο τύπου του ξενοδοχείου "Τσάμης"

 «Προσπαθώντας να ξεπεράσουμε το αρχικό σοκ, όντας βαθύτατα συγκλονισμένοι και συντετριμμένοι και λαμβάνοντας κουράγιο, δύναμη και παρηγοριά από το γεγονός ότι δεν υπήρξαν θύματα, αισθανόμαστε την ανάγκη να δηλώσουμε τα κάτωθι:

Αρχικά, να ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας όλους για την αμέριστη και συγκινητική εκδήλωση αγάπης, συμπόνιας και συμπαράστασης προς την επιχείρηση και τις οικογένειές μας.

Είναι γνωστό ότι από το 1978 το ξενοδοχείο Tsamis έχει καταστεί συνώνυμο του τουρισμού στην Καστοριά, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην ανάπτυξη και την προβολή του τόπου. 

Δυστυχώς, το Μάρτιο του 2020 η επιχείρηση λόγω της πανδημίας ετέθη σε αναστολή και έκτοτε λειτουργούσε μόνο το διοικητικό τμήμα αυτής, αναμένοντας όπως όλοι το τέλος αυτής της περιπέτειας, ώστε να επαναλειτουργήσουμε. 

Ξαφνικά μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα όλα έγιναν στάχτη βυθίζοντας την οικογένεια, τους εργαζόμενους αλλά και την τοπική κοινωνία στην θλίψη και δημιουργώντας εύλογα ερωτήματα για την ανεξήγητη αυτή καταστροφή.

Τα αίτια και οι λόγοι που οδήγησαν στην ολοκληρωτική αυτή η καταστροφή αναμένεται να διευκρινιστούν πλήρως τόσο από την αρμόδια επιτροπή πραγματογνωμόνων της πυροσβεστικής υπηρεσίας όσο και από τον αρμόδιο ειδικό τεχνικό εμπειρογνώμονα, στον οποίο αναθέσαμε την εξακρίβωση των πραγματικών περιστατικών που οδήγησαν στο τραγικό γεγονός.

Έχοντας την πεποίθηση ότι η επόμενη μέρα θα μας βρει πιο δυνατούς, ενωμένοι όσο ποτέ και με τη βοήθεια του Θεού, ευελπιστούμε ότι θα σταθούμε ξανά όρθιοι και θα ξαναγεννηθούμε από τις στάχτες, έχοντας αρωγούς και συμπαραστάτες όλους εσάς που με συγκινητικό τρόπο σταθήκατε δίπλα μας».

Ξενοδοχείο "Tsamis"

5 σχόλια:

 1. Ανώνυμος5/2/21

  Ο Γιάνης ΚΤΝΜ θα είναι δίπλα σας....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος6/2/21

  Ο Δήμος Κοζάνης (ο οποίος δεν είναι ο πρώτος) πήρε απόφαση για απαλλαγή δημοτικών τελών στην πληγείσες απ’ το lockdown επιχειρήσεις.
  Ελπίζω να κάνει το αυτονόητο και ο δικός μας Δήμος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος6/2/21

  Γιατί μόνο στις επιχειρήσεις και όχι σε όλους τους πολίτες; Εμείς δηλαδή γίναμε πλούσιοι με την πανδημία;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος7/2/21

   Περιμένουμε ανάλυση από τον Πρόεδρο (Οικονομολόγο) του FB, για την Κοζάνη... Ο ΚΤΝΜ δεν έχει πτυχίο πανεπιστημίου Οικονομικών κι ας εκτελεί χρέη Υπουργού Οικονομικών...

   Διαγραφή
 4. Ανώνυμος7/2/21

  Καλά λογιστής δεν είναι ο άνθρωπος;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ