6.3.21

ΠΣΕ ΜεΡΑ25 Καστοριάς: «Τα ονόματα σας θα γραφτούν στις μαύρες σελίδες της ιστορίας της Καστοριάς»

 
7-7-2020 
Η βουλευτής του ΜεΡΑ25 Φωτεινή Μπακαδήμα καταθέτει ερώτηση στην βουλή για ειδικά μέτρα στην δημοτική ενότητα Μεσοποταμίας η οποία πριν λίγους μήνες είχε βγει από ολική καραντίνα, η ερώτηση αφορά αν θα παρθούν ειδικά μέτρα για τις επιχειρήσεις που υπολειτουργούσαν ή έκλεισαν τελείως λόγω της καραντίνας και αν τα έχει ζητήσει κάποιος αρμόδιος φορέας. 

4-8-2020 
Έρχεται η απάντηση, όπως θα διαβάσετε παρακάτω, για να ληφθούν ειδικά μέτρα θα πρέπει να γίνει αίτημα από την περιφερειακή αρχή συγκεκριμένα της Δυτικης Μακεδονίας (ή άλλον φορέα) και να προχωρήσει σε αξιολόγηση. 

Όταν μπήκε σε καραντίνα η δημοτική ενότητα Μεσοποταμίας είχαμε δει δηλώσεις «είμαστε μαζί σας», «δεν θα σας αφήσουμε έτσι θα υπάρξουν ειδικά μέτρα» κτλ προφανώς η Καστοριά και τα χωριά της δεν έχουν την ίδια βαρύτητα με την Κοζάνη.

Τελικά η ΝΔ και τα στελέχη της βλέπουν την Καστοριά σαν μια δεδομένη δεξαμενή ψηφοφόρων και τίποτα άλλο, δεν τους ενδιαφέρει η Καστοριά και ευημερία του τόπου μας.

Ήρθε η ώρα η περιφερειακή αρχή και οι τοπικοί εκλεγμένοι να αναλάβουν την ευθύνη τους όχι μόνο την πολιτική αλλά και την ευθύνη του εγκλήματος που συντελούν στην περιοχή μας, καθώς οι αποφάσεις τους θα βαραίνουν τρεις γενιές και είναι υπεύθυνοι για το μέλλον της περιοχής μας. 

Είναι αδιανόητο να βγάζουν έκτακτο κονδύλι για την Κοζάνη και την Αττική και να αφήνουν εκτός την περιοχή μας που χτυπήθηκε περισσότερο από κάθε πόλη λόγο της πανδημιας! 

Τα ονόματα σας θα γραφτούν στις μαύρες σελίδες της ιστορίας της Καστοριάς και ο λαός της Καστοριάς θα σας τιμωρήσει!

ΠΣΕ ΜεΡΑ25 Καστοριάς 

Σχετικά:

7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος6/3/21

    Ναι αλλά, Βουλευτής και Δήμαρχος, φωτογραφίζονται με ικανοποίηση! Έχουν και χαμόγελο και φωτογένεια και υψηλούς μισθούς! Πολιτικό ύψος δεν έχουν βέβαια, αλλά αυτό διορθώνεται με το photoshop.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/3/21

      Κασαπίδης, Σαββόπουλος, Αντωνίου Καραταγλίδης... ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/3/21

      Ρε ειστε σοβαροι;μια κυβερνητικη ενισχυση που δικαιως δινεται στην κοζανη που ειναι 4 μηνες σο ολικο lockdown ουτε καν με clickaway και στις γιορτες και ανακοινωνεται απο τον αδωνη σας φταινε οι κασαπιδης-σαββοπουλος-αντωνιου-καραταγλιδης;τι αλλο κουφο θα ακουσουμε;

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος6/3/21

    Η Μαρία μια χαρά περνάει στη Θεσσαλονίκη κοροϊδα.... Εσείς καθίστε εδώ να μιζεριαζετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος6/3/21

    Ο Πρόεδρος Επιμελητηριου Καστοριάς ζητάει συνδρομές από τις Καστοριανες επιχειρήσεις....;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος6/3/21

    Θα παραιτηθεί κανείς Δημοτικός Σύμβουλος από την τοπική ΝΟΔΕ ή θα κάνουν μόνο επαναστατικες ανακοινώσεις στο FB.....?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος6/3/21

    Υπερβολές. Την ιστορία κύρια Μπακαδήμα την γράφουν οι νικητές. Και η Καστοριά δυστυχώς θα ξαναψηφίσει ΝΔ. Άρα βρείτε κάτι αυθεντικό για να πείσετε τους καστοριανούς, και έναν πολιτευτή που δεν μιλάει μόνο για γίδια και τυριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ