6.3.21

Ολυμπία Τελιγιορίδου: «Πάλι εκτός προγραμμάτων η Π.Ε. Καστοριάς από την κυβέρνηση της ΝΔ»



«Η κυβέρνηση της ΝΔ αδιαφορεί και καταστρέφει την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς. Ανακοίνωσε στη βουλή ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Γεωργιάδης νέο πρόγραμμα ΕΣΠΑ μόνο για την Κοζάνη. Αφορά ενίσχυση 3.000 ευρώ σε επιχειρήσεις που ήταν κλειστές τα Χριστούγεννα και 1.000 ευρώ για τους εργαζόμενούς τους.

Η Π.Ε. Καστοριάς κ. Γεωργιάδη που εδώ και 13 μήνες έχει τα πιο σκληρά lock down με κυβερνητική εντολή, δεν έχει επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου και εστίασης; Οι πολίτες εδώ με τι πρέπει να ζούνε; Με τον αέρα κοπανιστό που τους υποσχόσασταν προεκλογικά;

Ντροπή σας. Ντροπή σε όλους, βουλευτή ΝΔ, πολιτευτές ΝΔ , περιφέρεια ΝΔ στην περιοχή. Ο τόπος μας και οι επιχειρήσεις λιανεμπορίου και εστίασης χρειάζονται άμεσα ενίσχυση. Τα τοπικά στελέχη της ΝΔ ας αποφασίσουν να εκπροσωπήσουν δυναμικά τον λαό της Καστοριάς στην Αθήνα και όχι να εκπροσωπούν τους ανεύθυνους υπουργούς της ΝΔ στην Καστοριά».

Ολυμπία Τελιγιορίδου

* * *

Στη βουλή φέρνει η Ολυμπία Τελιγιορίδου 
τον αποκλεισμό της Π.Ε. Καστοριάς 

Ερώτηση κατέθεσε η Ολυμπία Τελιγιορίδου με θέμα: «Εκτός η Π.Ε. Καστοριάς από το πρόγραμμα ρευστότητας επιχειρήσεων που εξήγγειλε ο υπουργός  Ανάπτυξης και Επενδύσεων για Κοζάνη και Δυτική Αττική», στις 5-3-2021 από το βήμα της Βουλής.

Η βιωσιμότητα των επιχειρήσεων της Π.Ε. Καστοριάς απειλείται άμεσα, αφού επτά από τους δώδεκα τελευταίους μήνες η περιοχή έχει υποστεί τα πιο σκληρά lockdown με κυβερνητική εντολή. Οι επιχειρηματίες των πληττόμενων επιχειρήσεων και οι εργαζόμενοι σε αυτές βρίσκονται σε οικονομικό αδιέξοδο.

Η κυβέρνηση οφείλει να αποκαταστήσει την αδικία και να εντάξει την Π.Ε. Καστοριάς στο πρόγραμμα ρευστότητας ΕΣΠΑ για Κοζάνη και Δυτική Αττική που ανακοίνωσε στη βουλή ο υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, αλλά και να στηρίξει άμεσα και έμπρακτα τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους της Π.Ε. Καστοριάς, η οποία συνεχίζει να βάλλεται με σφοδρότητα από την πανδημία του Covid-19.

Σχετικά:

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος6/3/21

    Θα παραιτηθεί κανείς Δημοτικός Σύμβουλος από την τοπική ΝΟΔΕ ή θα κάνουν μόνο επαναστατικες ανακοινώσεις στο FB.....?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/3/21

    Μικροπολιτικη απο την τελιγιοριδου και λαικισμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/3/21

      Εε τι περίμενες από το βαθύ Πασώχ....

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/3/21

      Εε και τι περίμενες από την βαθιά ΕΠΕΝ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος7/3/21

      Δηλαδή; Και ο Τζήκας στούς αμαρτήσαντες....;

      Διαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ