7.4.21

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΟΔΟ


ΟΔΟΣ: εφημερίδα της Καστοριάς
ΟΔΟΣ 8.4.2021 | 1074



Φρούτο


Εάν συγκριθεί η γενναιοδωρία της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας στην Κοζάνη, τα Γρεβενά την Φλώρινα κ.ο.κ. σε παροχές, αναπτυξιακούς στόχους, επιχορηγήσεις, γενναίες χρηματοδοτήσεις ιδιωτών (επιχειρήσεων και εργαζομένων) κάθε μορφής στην περίοδο της καραντίνας, η Καστοριά πράγματι μοιάζει να μην ενδιαφέρει τους κυβερνώντες. Μοιάζει με φρούτο, φρούτων. Κανείς δεν χτυπά το χέρι του σε τραπέζι διεκδικώντας. Το αποτέλεσμα είναι ορατό. 

Διαβάστε επίσης:

ΜΙΤΣΗ ΣΚ. ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΥ:
Σχέδιο στρατηγικής σημασίας του Παύλου Μελά
Παρουσιάζω σήμερα το πιο πρόσφατο ερευνητικό εύρημά μου. Είναι μια επιστολή του Παύλου Μελά, που δεν είχε επισημανθεί έως τώρα. Γραμμένη στη Βελκαμένη στις 5 Οκτωβρίου του 1904, λίγες μόλις ημέρες πριν τον τραυματισμό και το τραγικό τέλος του.

ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ ΠΑΤΡΩΝΟΥ ΠΑΠΑΤΕΡΠΟΥ:
Ο Σαρλώ της γειτονιάς μου
Καμιά ομοιότητα στη όψη με τον γνωστό σε όλους μας, Σαρλώ. Εκτός από τον τρόπο βαδίσματος.

ΙΩΑΝΝΗ ΣΚΟΡΔΑ:
Αγαπητή ΟΔΟΣ
Ένα τέτοιο παράδειγμα, κατάφερε να δώσει ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κ. Πέτρος Τόσκος, γνωστοποιώντας δημοσίως την παρουσία του στο Άγιο Όρος πριν μερικές ημέρες.

ΣΟΦΙΑΣ ΤΣΑΠΑΝΟΥ:
Οι Μακεδόνες και η Επανάσταση του 1821 [ΙΙI]
Η Μακεδονία είχε πλημμυρίσει ήδη από τα στρατεύματα του Αμπούτ-Λουμπούτ, του Χουρσίτ, του βουλγαρικής καταγωγής θηριώδους Πεχλιβάν Μπαμπά.

ΣΟΝΙΑΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΟΥ-ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ:
-Στην Αναστασία Υφαντίδου, για το βιβλίο της "Ήσυχοι Θόρυβοι"
-Η Κλεισούρα πριν και μετά τη σφαγή

ΟΔΟΣ:
Αλά καρτ φιλελευθερισμός
Δεσμεύοντας το μέλλον του τόπου
Η υπόθεση του δημοτικού λατομείου της "Μακεδνός" που η δημοτική αρχή Ι. Κορεντσίδη παραχωρεί για χρονικό διάστημα 20 ή και 40 ή και περισσότερων ετών, είναι πολύ σοβαρή. Και επιδεκτική πολλών προσεγγίσεων.

...κι άλλα.

Πέμπτη 8.4.2021 | 1074

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος7/4/21

    Κανείς δεν θα σε βοηθήσει εάν εσύ ο ίδιος δεν θέλης να βοηθήσεις τον εαυτό σου και η Καστοριά δεν θέλη,δεκαετίες τώρα και
    περισσότερο οι πολίτες της δυστυχώς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9/4/21

    Συγχαρητήρια στην κυρία Πικραμένου για τον Παύλο Μελά. Θερμά συγχαρητήρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ