19.7.21

Πομπηία


ΟΔΟΣ: εφημερίδα της Καστοριάς | Πομπηία

[...] Οι δημοτικοί πάλι, από την φαιδρή περίοδο που ο τότε αντιδήμαρχος κ. Α. Πετρόπουλος δημιουργούσε και πάλι την παλιά πλαζ στον εσωτερικό παραλίμνιο, προπαγανδίζοντας κατ’ ουσία με αχαρακτήριστη πολιτική επιπολαιότητα την κολύμβηση στα επικίνδυνα νερά όπως και άλλα σπορ, ως την σημερινή εποχή του δημάρχου κ. Ι. Κορεντσίδη που κόβουν δένδρα και ανελκύουν μοτόρια (παρουσιάζοντάς τα ως Τιτανικούς), δείχνουν εντελώς απρόθυμοι να συνειδητοποιήσουν, έστω και απλώς να αντιληφθούν το μέγεθος του προβλήματος. 

Πομπηία

ΟΔΟΣ 3.6.2021 | 1082


12 σχόλια:

  1. Ανώνυμος19/7/21

    Αφού είχε μελέτες Πανεπιστημίου ο κυρ-Λεωνίδας πως τα νερά είναι κατάλληλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δρ Λεωνίδας Παπαδημητρίου20/7/21

      Ο κ. Λεωνίδας Παπαδημητρίου ποτέ δεν είπε οτι τα νερά είναι κατάλληλα, ιδιαίτερα το καλοκαίρι κα το φθινόπωρο.

      Διαγραφή
    2. Σε αυτό το φύλλο (1082/3.6.2021) η ΟΔΟΣ αναδημοσιεύει δήλωση του κ. Λεωνίδα Παπαδημητρίου, ο οποίος το 2016, με την ιδιότητα του αντιδημάρχου πολιτισμού, παιδείας, ανάδειξης παλαιάς πόλης και εξυγίανσης της λίμνης του Δήμου Καστοριάς, προειδοποιούσε τους πολίτες να αποφεύγουν την κολύμβηση στην λίμνη της Καστοριάς.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος20/7/21

      Υπάρχουν ελπίδες να δημιουργηθεί πλαζ το Καλοκαίρι;
      Σε ερώτηση σχετικά με το αν πρόκειται να γίνει πλαζ στην Καστοριά, σύμφωνα με το πρόσφατο Δελτίο Τύπου του Δήμου Καστοριάς, ο κ. Παπαδημητρίου δεν παρέλειψε να τονίσει την καθαρότητα των νερών της Λίμνης αυτή την στιγμή, δήλωσε με νόημα, όμως, πως «τα μπάνια θα τα κάνουμε το Καλοκαίρι, όταν το πλαγκτόν θα βγει θέλουμε δε θέλουμε σε μικρές ή μεγάλες ποσότητες«.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος20/7/21

    Και η πρασινίλα ρε παιδιά σε τί οφείλεται; O Πετρόπουλος και οι λοιποί είναι χοντρόπετσοι και δεν καταλαβαίνουν τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/7/21

      Η πρασινιλα είναι από τα λιπάσματα των μήλων Τοιχιου Κεφαλαριου Μαυροβου Πολύκαρπης. Όσο περισσότερο λιπασμα τόσο περισσότερη πρασινιλα. Ευτροφισμος λέγεται.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/7/21

      Δηλαδή, οφείλεται στα φυτώρια που επισκέπτεται o Ζήσης για το selfie. Για της επόμενες εκλογές ........

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος22/7/21

      Και στα βοθρολύματα οφείλεται ο ευτροφισμός όταν αυτά εκρέουν στη λεκάνη απορροής που ονομάζεται λίμνη Καστοριάς.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος23/7/21

      βοθρολύματα; από πού;

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος23/7/21

      Η λεκάνη απορροής δεν είναι η λίμνη αλλά η υδρολογική λεκάνη, δηλ. όλη η κοιλάδα που περικλείεται από τις κορυφογραμμές.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος20/7/21

    Με ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ το skynews ενημερώνει ότι το 60% των ατόμων που εισήχθησαν στο νοσοκομείο με COVID-19 είναι πλήρως εμβολιασμένοι έχουν κάνει και τις 2 δόσεις σύμφωνα με τον επικεφαλής επιστημονικό σύμβουλο της κυβέρνησης Sir Patrick Vallance.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/7/21

      Το διόρθωσε μεν με άλλη δήλωση αλλά και 40% να είναι το ποσοστό όπως είπε, καταστρέφει το παραμύθι που μας πούλησαν για το εμβολιασμό.

      Διαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ