23.9.21

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΟΔΟ

 
ΟΔΟΣ: εφημερίδα της Καστοριάς
ΟΔΟΣ 23.9.2021 | 1096


Οι εκλεγμένοι του camp


Παραδομένη παθητικά η Καστοριά στη απραξία των πολιτικών της, από τους οποίους δεν ακούγεται λέξη για κάτι το ελπιδοφόρο, αλλά αντίθετα αποδοκιμάζεται η κριτική και η διαμαρτυρία, ατενίζει ένα χειμώνα που δεν θα μοιάζει τον προηγούμενο καθώς θα είναι χειρότερος. 

Διαβάστε επίσης:

Λόγος & Αντίλογος
ΝΙΚΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΙΔΗ:
«Ανεπαρκείς, ανίκανοι και "εγκληματικά" (;) υπεύθυνοι»
Δύο χρόνια τώρα συμπληρωμένα μ’ αυτή την δημοτική αρχή και το αυτοδιοικητικό αποτύπωμα, αυτό που επικαλύπτει επάξια ανάξιους εκπροσώπους, είναι η παντελής απουσία επίγνωσης για τις ανάγκες της πόλης και του δήμου ευρύτερα.

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ:
Θίασοι
Αυτοί κυβερνούν τον κόσμο. Παράλογοι, ιδιοτελείς θίασοι, άλλοτε πομπώδεις, άλλοτε σεμνότυφοι που προσπαθούν συνεχώς να κερδίσουν την προσοχή, την εύνοια και την υποταγή του κοινού.

ΙΩΑΝΝΗ ΣΚΟΡΔΑ:
Αγαπητή ΟΔΟΣ
Οι αιρετοί της Καστοριάς πρέπει να πάρουν ξεκάθαρη στάση υπέρ του εμβολιασμού, χωρίς να κλείνουν το μάτι στο ψεκασμένο τμήμα του εκλογικού σώματος που ονειρεύεται τσιπάκια, 5G, "χάραγμα", σιωνιστές και λοιπές παράλογες απόψεις. 

Λόγος & Αντίλογος
ΑΙΜΙΛΙΟΥ ΜΠΟΥΣΙΟΥ:
«Ανεμβολίαστος»
Είναι δυνατόν ένας περιφερειάρχης να δίνει τέτοιο παράδειγμα;

ΟΔΟΣ:
«Η Ψεκασμένη Αρχόντισσα»
Στην πόλη που κυκλοφορούν ανενόχλητοι οι εκτελεστές των αθώων δένδρων, κτύπησαν για μια ακόμη φορά οι τύποι με τα πριόνια. 

Λόγος & Αντίλογος
Σ. ΕΥΘΥΜΙΑΔΟΥ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ:
«Bachelor»
Γυναικεία σωματεία εξακολουθούν να υπάρχουν; Αν ναι, γιατί σιωπούν; 

ΟΔΟΣ:
«Πηγή έμπνευσης»
23 χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου φύλλου της μοιάζει να είναι ακόμη στην πρωτοπορία. 

-Σχόλια με αφορμή "Τα ρέστα"

...κι άλλα.

Πέμπτη 23.9.2021 | 1096

26 σχόλια:

  1. Ανώνυμος24/9/21

    Ανίκανοι ανίκανοι ανίκανοι μας διοικούν. Μόνο το μηνιάτικο να πέφτει. Μαγαζιά να ανοίγουν. Αυτοκίνητα να αγοράζουν. Αναρτήσεις στο FB να κάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/9/21

      Ο ένας καλλυντικά, ο άλλος Μercedes...

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος24/9/21

    Στο Επίπεδο 4 και mini lockdown για την Καστοριά. Τη “νύφη” θα την πληρώσουν κυρίως Cafe, bar και δευτερευόντος τα εστιατόρια. Λίγο πολύ αναμενώμενη η απόφαση λογω των επιδημιολογικών δεδομένων της περιοχής. Υπάρχει όμως κάτι το οποίο είναι εξοργιστικο και δείχνει ότι λογικά στα στατιστικά μοντέλα σαν παράγοντες δεν είναι μόνο υγειονομικοί. Το πιο κραυγαλέο παράδειγμα είναι η Μύκονος και η Σαντορίνη με επιδημιολογικά χαρακτηριστικά πολύ χειρότερα και για μεγαλύτερη διάρκεια μέσα στο καλοκαίρι. Ακόμα και σήμερα η Μύκονος έχει χειρότερα επιδημιολογικά χαρακτηριστικά από την Καστοριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/9/21

      Εκτός τόπου και χρόνου ο Νεοδημοκρατης Επαναστάτης του FB....

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/9/21

      Σταμάτα βρε Αρειανε να κατηγορείς τη Μύκονο, έχεις και θεσμικό ρόλο, δεν σκέφτεσαι τους 100αδες Καστοριανους που τρώνε ψωμάκι στη Μύκονο δουλεύοντας σεζόν???

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος24/9/21

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος24/9/21

    Και μόνον η σύγκριση με την Μύκονο παντελώς άστοχη στα όρια του προσωπικού θράσους. Μήπως η σύγκριση να γίνεται με το Τσοτύλι και την Αιανή; Εκεί καταντήσατε την πόλη μας φωστήρες. Μόνο για φτηνά εφετζιλίκια είστε. Σας πήραμε χαμπάρι κι εμείς που σας πιστέψαμε. Και μπράβο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/9/21

      Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος24/9/21

      Ο Πρόεδρος FB είναι επισφαλής για την απασχόληση 100αδων Καστοριανων στο νησί των Ανέμων.... Θα φτάσει στα αυτιά του Δημάρχου Μυκόνου το διάγγελμα-δυσφήμιση του Προέδρου και θα έχουμε Διπλωματικό Επεισόδιο...

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος24/9/21

      Δήμαρχε μάζεψε τον Πρόεδρο εκτίθεστε στο Πανελλήνιο. Άρες μάρες κουκουνάρες. Να χαμε να λέγαμε και να χαμε να πούμε.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος24/9/21

      Αυτό κατάλαβες από την ανάρτηση; Εγώ θα του πω μπράβο γιατι είναι ίσως ο μόνος που μιλά και εκτίθεται ενώ θα μπορούσε να κρυφτεί όπως όλοι οι άλλοι. Εσείς να προτιμάτε τους κρυπτόμενους

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος25/9/21

      Τι μπράβο ρε φίλε πλάκα μας κάνεις, να κάνει έκτακτο συμβούλιο και να παραιτηθουν όλοι τους από τη ΝΟΔΕ. Το μηνιάτικο αυτός το έχει. Φτάνει με τη τζάμπα πολιτική.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος25/9/21

      Εμείς με τα ματάκια μας, μπήκαμε στο κόκκινο. Κανείς δε μας φταίει. Η [....] μας φταίει. Είμαστε εδώ και δύο χρόνια, το Ρεζίλι της Χώρας
      Brand-name κάναμε δυνατό!!!!
      Συγχαρητήρια!!!!

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος25/9/21

      Μπράβο στο παλικάρι, να ανοίξουν τα μαγαζιά όλο το εικοσιτετράωρο για αμασκωτους εμβολιασμένους να γίνουμε Μύκονος. O Ροναλντο και η Πάρις Χίλτον ετοιμασαν το ιδιωτικό αεροπλάνο για να έρθουν στην Καστοριά. Άκουσες Κεπα, τρέξε στο αεροδρόμιο να τους υποδεχθείς

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος25/9/21

      Μπράβο στον Πρόεδρο καλά τα λέει, έχουν ψήφους οι μαγαζάτορες- σερβιτόροι και χρειάζονται λογιστές και ασφάλειες για τα αυτοκίνητα τους.... Τώρα με ανοιχτά τα μαγαζιά αν τα κρούσματα γίνουν από 30 ημερησίως 100, μικρό το κακό.... Μπράβο Πρόεδρε...

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος25/9/21

      Ο Πρόεδρος FB έχει τόση σχέση με την Ιατρική, όσο ο Γιάνης με τη Διοίκηση....

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος24/9/21

    Ρε ακομα και τωρα τι δεν καταλαβαινετε ορισμενοι;αφηστε τι γινεται στην μυκονο και κοιταξτε οτι εχουμε σοβαρο προβλημα στον νομο,σημερα θαβουμε 2 γυναικες απο κορωνοιο και εσεις λετε οτι μας στοχοποιουν,ποιος ρε μας στοχοποιει;αλλο τρελο,απο την μια λεμε δεν κινειτε τιποτα στον νομο αλλα μολις λενε απαγορευση κυκλοφοριας 1-6 το βραδυ λετε καταστροφη,λιγο υπομονη απο ολους μας να διορθωσουμε ΕΜΕΙΣ την κατασταση και να καθαρισουμε,δεν μας φταιει κανεις αλλος παρα μονο εμεις.Ο αλλος λεει εκει μας καταντησαν την πολη μας φωστηρες,ποιοι ρε ειναι οι φωστηρες που βγαζεις τον εαυτο σου απεξω,παλι αλλοι φταινε οχι εμεις,ημαρτον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/9/21

      Με την μικρή διαφορά ότι o φωστήρας ψηφίστηκε για να κυβερνήσει και όχι να το παίζει θύμα για να δικαιολογήσει την αδιαφορία του. Όταν όμως το μοναδικό σου ενδιαφέρον είναι πως οι πελάτες σου θα τα οικονομησουν έχεις αυτά τα αποτελέσματα.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος24/9/21

    Ο δήμαρχος Άργους είχε σειρά επαφών κατά την παραμονή στας Αθήνας. Συναντήθηκε με τον κύριο Πέτσα, τον υφυπουργό Τουρισμού αλλά και τον υφυπουργό οικονομικών.
    Κορέ σε έφαγε ο Κεπά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος25/9/21

      Αυτό είναι το πρόβλημα;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος25/9/21

      Και εσύ γιατί μυγιάζεσαι;

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος25/9/21

      Γιατί δημιουργείτε θεούς εκεί που δεν υπάρχουν. Με την σύγκριση κανείς κακό στον δήμαρχο του Άργους και όχι στον Γιάννη. Να είσαι καλλίτερος από αυτόν δεν είναι κατόρθωμα.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος25/9/21

      Ο Γιανης περιμένει το ραντεβού με τον Πρωθυπουργό .....

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος25/9/21

      Γνώμη σου και δικαιωμά σου να έχεις τέτοια προσέγγιση. Εμένα δικαιώμα μου είναι να αναδεικνύω τους αρίστους.....

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος26/9/21

      Αλοίμονο. Φυσικά είναι δικαίωμά σου να δημιουργείς κατα βούληση θεούς και δαίμονες, αλλά επέτρεψε και στους άλλους να τους αμφισβητούν.

      Διαγραφή
  7. Θερμές ευχές για μακροζωία στην ΟΔΟ, που γιορτάζει τα 23 της χρόνια! Κι αλήθεια πόσο όμορφα τη γιορτάζουν όσοι εμπνέονται από αυτήν! Και πόσο την τιμά το κείμενο του Καστοριανού μαθητή, τον οποίο καλωσορίζουμε όλοι με αγάπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ