24.5.22

6 ώρες σε 60 δευτερόλεπτα


Οι αρχιτραγουδιστές της Νυρεμβέργης (Die Meistersinger von Nürnberg) του Βάγκνερ, η επική παραγωγή (1993) του Ότο Σενκ που εξακολουθεί να ανεβαίνει στην ΜΕΤ. Στο βίντεο σε λιγότερο από 60 δευτερόλεπτα, οι 6 ώρες της παράστασης.

Στις 13 Δεκεμβρίου 2014, οι θεατές στην Καστοριά παρέμειναν καθηλωμένοι από τις 7 το απόγευμα ως την 1 μετά τα μεσάνυχτα, αφού η μεγαλειώδης παράσταση σ' απευθείας μετάδοση από την Νέα Υόρκη, με σκηνικά, ερμηνείες, χορωδίες, πρωταγωνιστικούς ρόλους και στοιχεία που μόνο ο Ρίχαρντ Βάγκνερ μπορεί να συντονίσει σ' αυτά τα επίπεδα, με την ηρωϊκή διεύθυνση της μπαγκέτας του Τζέιμς Λεβάιν, έδωσαν μια ευκαιρία να πιστοποιήσουν τους λόγους για τους οποίους τα αντίστοιχα φεστιβάλ στην Γερμανία, διαρκούν για ολόκληρες ημέρες συγκεντρώνοντας χιλιάδες κόσμου που προμηθεύονται εισιτήρια χρόνια πριν - αφού γίνονται ανάρπαστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ