2.8.23

Debate

 

Διαξιφισμοί 
για την δημόσια αναμέτρηση

Οι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ στην Καστοριά, που διαχειρίστηκαν τις τύχες της Καστοριάς από θέσεις ευθύνης ως βουλευτές, ζητούν από τους πολίτες να συγκρίνουν το έργο τους με το δικό μας έργο. Τους ζήτησα δημόσια να δεχθούν την πρόσκλησή μου σε debate ώστε να δοθεί η ευκαιρία στους πολίτες πράγματι να συγκρίνουν τα πεπραγμένα όλων μας. Περιμένω τη δημόσια θετική ή αρνητική απάντηση του κ. Τζηκαλάγια και της κ. Αντωνίου. Σε περίπτωση άρνησής τους το debate μπορεί να γίνει με την τρίτη υποψήφια κ. Κανδύλη-Μυκωνιάτη σε όποιο μέσο επιθυμεί και όποτε θέλει.

Ολυμπία Τελιγιορίδου
16.5.2023 | 15:33

* * *

Στη διάθεση της κυρίας Ολυμπίας Τελιγιοριδου για debate όποτε θέλει! 

Αγνή Κανδύλη Μυκωνιάτη
16.5.2023 | 12:54
 
* * *

Στις εκλογές της Κυριακής, οι πολίτες της Καστοριάς θα συγκρίνουν και θα κρίνουν τους υποψήφιους βουλευτές όλων των κομμάτων για το έργο τους και για το σχεδιασμό τους για την επόμενη τετραετία στην περιοχή μας. Σε όλη τη διάρκεια της πολιτικής μου σταδιοδρομίας βαδίζω και πράττω σεβόμενη πάντα τους θεσμούς με γνώμονα τον πολιτικό διάλογο. 
Η πρόσκληση της κ. Τελιγιορίδου θέτει υπό αμφισβήτηση τον εκ μέρους της σεβασμό στους λοιπούς συνυποψηφίους όλων των κομμάτων ακόμη και από το ίδιο της το κόμμα, τους οποίους αποκλείει από την πρόσκληση αυτή. Αποδέχομαι την πρόταση για τηλεμαχία, τηρώντας, όμως, τους όρους δημοκρατίας και πολυφωνίας, που η ίδια και το κόμμα της ευαγγελίζονται.

Μαρία Αντωνίου
16.5.2023 | 18:32

* * *

Η μεταπολιτευτική πολιτική ιστορία της Καστοριάς κατέγραψε πως η Νέα Δημοκρατία συνεχώς με υψηλά ποσοστά από το 1974-2023 εκλέγει βουλευτή. Από το 1974-1985 ήταν μονοεδρική. Από το 1985-2023 ως διεδρική έβγαζε ως πρώτο τον βουλευτή από την ΝΔ καί ως δεύτερο έως το 2012 από το ΠαΣοΚ και έως σήμερα από τον ΣυΡιζΑ (πλην 5/2012 από τους ΑνΕλ). Όλοι οι λογικοί εκλογολόγοι θεωρούν πως από τις 21/5 και για 10 χρόνια(έως απογραφή 2031) ως μονοεδρική πλέον θα εκλέγει τον Ββουλευτή από την ΝΔ. Αυτό με απόλυτο σεβασμό στην κρίση και ετυμηγορία του πολίτη, που είναι ο αδέκαστος κριτής των πάντων και με την προστιθέμενη αξία του σπουδαίου τετραετούς κυβερνητικού μας έργου στον νομό μας. Αναφορικά σε σχέση με την πρόσκληση της αγαπητής συναδέλφου μου και τα διαμειφθέντα έως σήμερα: Επειδή ποτέ δεν κρύβομαι ούτε υπεκφεύγω, επειδή θεωρώ πως οι συμπολίτες μου γνωρίζουν να αναγνωρίζουν ποιος πετά στην πραγματικότητα "την μπάλα" στην εξέδρα, διαλαμβανομένων όλων υπόψιν και θεωρώντας πως από την μία είναι αργά, αλλά κυρίως πως όλοι οι υποψήφιοι βουλευτές είναι ισότιμοι μπροστά στην επικείμενη έκφραση της λαϊκής κυριαρχίας, προτείνω, να διεξαχθεί η τηλεοπτική αντιπαράθεση μεταξύ ενός υποψηφίου από κάθε ένα από τα έξι κοινοβουλευτικά κόμματα την προσεχή Παρασκευή. Ο εκπρόσωπος να προκύψει μετά από δημόσια κλήρωση την οποία θα διεξάγουν το πρωί της Τετάρτης οι τρεις παρουσιαστές των τριών υφισταμένων ραδιοφωνικών σταθμών και θα συμμετέχουν οι τρεις υποψήφιοι από κάθε ένα από τα κοινοβουλευτικά κόμματα. Εφόσον κληρωθώ μετά χαράς θα λάβω μέρος, Μέχρι τότε εύχομαι υγεία και δύναμη σε όλους τους υποψηφίους, και καλό βόλι!

Ζήσης Τζηκαλάγιας
17.5.2023 | 7:02

Δημοσιεύθηκαν στην ΟΔΟ στις 18 Μαΐου 2023, αρ. φύλλου 1175.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ