8.11.23

Χειμερινή ισημερία


Εφημερίδα της Καστοριάς


[...] Διάφοροι θεωρητικοί και θιασώτες, κυρίως των βουκολικών και σλαβικών Βαλκανίων, στην πιο ανώδυνη περίπτωση, επιχειρούν να τεκμηριώσουν τις προσωπικές τους απόψεις ή και προτιμήσεις. Διότι όσοι νομίζουν ότι οι βόρειοι γείτονες, μετά την Συμφωνία των Πρεσπών, διέκοψαν την εχθρική προπαγάνδα, σφάλλουν. Βιρτουόζοι στην πλαστογραφία και την παραπλάνηση, κατακλύζουν τις εφαρμογές στο διαδίκτυο, όπως το Instagram και το Τik tok με κανονική πλύση εγκεφάλου και για την Καστοριά.


Χειμερινή ισημερία

ΟΔΟΣ 28.9.2023 | 1192


1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος13/11/23

    Τα πολιτικά μεταξύ χωρών θέματα λύνονται σε διπλωματικό επίπεδο και όχι στο Instagram και το Τik Tok. Όταν όμως οι επίτιμοι πρόξενοι στην Ευρωπαϊκή Ένωση δεν είναι έλληνες πολίτες, αλλά πολίτες της αντίστοιχης χώρας, καταλαβαίνετε πόσο θα ενδιαφερθούν με το θέμα της Μακεδονίας. Μερικοί μπορεί να μην γνωρίζουν ούτε που είναι. Βλέπετε πόσο σοβαρά αντιμετωπίζεται το θέμα από την κάθε ελληνική κυβέρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ