2.4.24

Cake


ΟΔΟΣ εφημερίδα της Καστοριάς


[...] Ανακοινώθηκε ότι χάρη στις δυναμικές ενέργειες της ακάματης βουλευτή κ. Μ. Αντωνίου, κάπου 120 γουνοποιητικές επιχειρήσεις θα δουν στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους να προστίθενται πλουσιοπάροχες αποζημιώσεις, επιδοτήσεις, όπως θες πες. Χρήμα με την σέσουλα τέλος πάντων. Μόνο στις γουνοποιητικές επιχειρήσεις. Που είναι 120, εδώ που τα λέμε περίπου τετραπλάσιες (x4) από τους 29 κατασκευαστές πλυντηρίων που συνιστούν το από παλιά γνωστό εκείνο απορρυπαντικό. Οπότε 4x4 γίνεται η Καστοριά, που ψηφίζει με τα τέσσερα Νέα Δημοκρατία για να βρίσκει δουλειά στους ανέργους στους ελαιώνες της Κρήτης και να διώχνει τα παιδιά της στα νησιά για ένα μεροκάματο.


"Piece of cake"

ΟΔΟΣ 8.2.2024 | 1211


3 σχόλια:

  1. Λεωνίδας Γιώρας [fb]3/4/24

    Αυτά τα πράγματα είναι ανταποδοτικά. Οι γουνοποιοί χρηματοδοτούν τoν προεκλογικό αγώνα της κ. Αντωνίου, και σε ανταπόδοση τους εξασφαλίζει τις επιδοτήσεις, με αποτέλεσμα αυτοί να περνάνε καλύτερα από όταν δούλευαν, και η Καστοριά να πεθάνει από τα παράσιτα που λέγεται πολιτικό σύστημα. Πόσοι Καστοριανοί έφυγαν και θα φύγουν για σεζόν; Για τους γουνεργάτες δεν έχει κάτι κ. Αντώνιου;;;
    Όσο είναι οι γουνοποιοί, θα εκλέγουνε βουλευτή την τάδε. Εύγε και μπράβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος8/4/24

    Προοδεύει η Καστοριά τα τελευταία χρόνια, με Αντωνίου, Τζηκαλάγια, Κορεντσίδη...
    :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/4/24

      Μην συγκρίνεις ανόμοια πράγματα,δεν έχουν καμμία σχέση οι δύο κολλητοί - είναι αστέρες,με τον πρώην.

      Διαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ