4.4.24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΟΔΟ

 
ΟΔΟΣ εφημερίδα της Καστοριάς
ΟΔΟΣ 4.4.2024 | 1219


Έναν χρόνο μετά


Ένα χρόνο πριν, η ΟΔΟΣ έθετε το ζήτημα των ενδεχόμενων ποινικών ευθυνών ακόμη και του ίδιου του Κώστα Καραμανλή. Έστω κι αν τότε ελάχιστα ήταν τα σχόλια για τις πιθανές ποινικές ευθύνες τουλάχιστον του συγκεκριμένου υπουργού. Τα ανίψια της πολιτικής, είναι ως συνήθως για τα εύκολα.

Διαβάστε επίσης:

ΓΕΩΡΓΙΟΥ Α. ΔΑΟΥΤΟΠΟΥΛΟΥ:
- Δημόσια και ιδιωτική εκπαίδευση
Διατηρούμε ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με πολύ χαμηλό επίπεδο σπουδών που δεν αξιολογήθηκαν αλλά βαπτίστηκαν τριτοβάθμια ιδρύματα χωρίς να πληρούν κάποια κριτήρια. 

ΙΩΑΝΝΗ ΣΚΟΡΔΑ:
- Αγαπητή ΟΔΟΣ
Η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Καστοριάς οφείλει να διατηρεί τις ισορροπίες και να μην εκφράζει μεροληπτική στάση. Διαφορετικά θα πρέπει να της αποδοθεί ο τίτλος της προέδρου των δημοτικών συμβούλων της "Ώρας για δουλειά".

ΝΩΝΤΑ ΤΣΙΓΚΑ:
- Η Σκόπελος ως τόπος εξορίας…
Εύλογα λοιπόν, θα μπορούσε να αναρωτηθεί κανείς: Aν οι επαΐοντες αγνοούν (ή σκοπίμως συγκαλύπτουν...) το τι συνέβη κατά τη συγκεκριμένη ιστορική περίοδο.

ΣΙΜΟΥ ΑΝΔΡΟΝΙΔΗ:
- Πρόεδρος της Δημοκρατίας και Παγκόσμια Ημέρας Ποίησης
Πλην της προέδρου, λίγοι Έλληνες πολιτικοί έσπευσαν να αναφερθούν στην ποίηση την ημέρα του εορτασμού της. 

ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ ΠΑΤΡΩΝΟΥ-ΠΑΠΑΤΕΡΠΟΥ:
- Δως μοι πα στω και ταν γαν κινάσω
Το είχε μάθει απ’ έξω και ανακατωτά. Και, μόλις συναντούσε κάποιον γνωστό ή φίλο, ρωτούσε: «Ξέρεις να μου πεις τι σημαίνει;». 

Λόγος & Αντίλογος
ΝΙΚΟΥ ΠΡΩΪΟΥ:
Σχόλιο στο άρθρο της  κ. Μ. Δεδούση “Η εκκλησία ως εχθρός του πολιτεύματος” που αναδημοσίευσε η ΟΔΟΣ.

ΟΔΟΣ:
- Τζιμπουτί
Οι πρόσφατες επισκέψεις της στην «αγαπημένη Καστοριά» της, δείχνουν –ότι ούτε το πολιτικό της γραφείο, ούτε στην διοικούσα επιτροπή της ΝΔ–  να έχουν συνείδηση της πραγματικότητας στον περίγυρό τους.

- Ψηφιακό το κομματικό κράτος

- Η χαμένη αξιοπιστία ενός περιφερειάρχη...

...κι άλλα.

Πέμπτη 4.4.2024 | 1219

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ