27.4.24

Λόγος & Αντίλογος


ΟΔΟΣ εφημερίδα της Καστοριάς


Πώς θα διασωθεί το ένδοξο κύρος της Ελλάδος μας; Η απάντηση είναι απλή και επιβεβλημένη, γρήγορη και με καμιά καθυστέρηση. Εννοώ προσφυγή σε δημοψήφισμα, το οποίο πρέπει αυτή την ώρα, να αξιώσει ο κάθε πατριώτης Έλληνας από τους κυβερνώντες και τους βουλευτές κάθε κόμματος. Το απαιτεί η πατρίδα, η ενδοξότερη του κόσμου, αλλιώς θα είμαστε ανάξια τέκνα της οι Νεοέλληνες, με την πλούσια κληρονομιά του πολιτισμού και της φωτοδότριας τεσσάρων χιλιάδων χρόνων χώρας.
Η ευκαιρία είναι μεγάλη για να διορθώσουμε το Μακεδονικό πρόβλημα με δημοψήφισμα αφού, οι αντίδικοί μας Βαρτάσκα δεν εκπληρούν προς την Ελλάδα τις υποχρεώσεις τους από την παραχώρηση του ονόματος (και όχι συμφωνία) του ΣυΡιζΑ, σε μια αντεθνική για πολλούς πράξη τους, η οποία έγινε μόνο για να ικανοποιήσει ξένα συμφέροντα και ξένα αφεντικά, όπως εξ άλλου και σήμερα αποδεικνύεται με τον νέο πρόσωπο το οποίο ο Τσίπρας κληροδότησε στο κόμμα, δηλαδή τον Κασσελάκη, ένα ιδιαίτερο άτομο όπως συμπεραίνουμε. Ήρθε η ώρα να ζητήσουμε το δημοψήφισμα για  τον εξευτελισμό που υπέστημεν για την ένδοξη Μακεδονία μας και τον μελλοντικό εξαφανισμό ημών των Μακεδόνων. 

Αφού στους αχόρταγους συμμάχους μας, το ΝΑΤΟ, παραχωρήσαμε τρεις βάσεις κινδύνου για την εξυπηρέτησή τους (Κρήτη, Λάρισα, Αλεξανδρούπολη) και τον στρατό μας ολόκληρο στην διαταγή τους, ενώ οι σύμμαχοί μας δεν ζήτησαν από άλλες χώρες (όπως Ιταλία, Ισπανία κ.λπ.) καμία παραχώρηση χώρου για Νατοϊκές βάσεις. Ούτε ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ ο Ολλανδός Γενς Στόλτενμπεργκ παραχωρεί τον άγνωστο στρατό του, αν διαθέτει η χώρα του, στο ΝΑΤΟ. Τον οποίον υποδεικνύουμε να σταματήσει τις αστείες συμβουλές-υποδείξεις του προς εμάς, για το πώς θα λύσουμε τις διαφορές μας με την Τουρκία, όχι όπως «λύνουν» τις διαφορές τους Ισραήλ και Παλαιστίνη, οι δύο χαμένοι του πολέμου. Δεν δεχόμαστε τέτοιες συμβουλές, δηλαδή να τα «βρούμε μεταξύ μας». Γι’ αυτό επιβάλλεται να κάνουμε δημοψήφισμα, να τακτοποιηθούν όλα αυτά που ζητούν οι αδηφάγοι σύμμαχοι και οι όμοροι γείτονες, χωρίς εθνική υπόσταση, διωχθέντες από την άλλοτε πατρίδα τους Σερβία. Αυτό ζητεί ο λαός μας και το αξιώνει σύντομα και τετελεσμένα. Έστω και προς ενημέρωσή τους αν τους ενδιαφέρει ο αντιαμερικανισμός, ο οποίος με τις πολιτικές τους γιγαντώνεται στην  χώρα μας και δεν είναι για το συμφέρον τους.

Ένα άλλο θέμα που απασχολεί την κοινή γνώμη, είναι ο γάμος των ομόφυλων και κυρίως η τεκνοθεσία, καθώς η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, αναμένεται σύντομα να το φέρει στην Βουλή. Ο γάμος των ομόφυλων που αξιώσουν οι ξένοι προστάτες μας σύμμαχοι, οι οποίοι ήδη προέβησαν στον γάμο τού υποδεικνυόμενου μέσω Τσίπρα Κασσελάκη, και ήδη έχουν καθιερώσει εδώ και χρόνια το σύμφωνο συμβίωσης, έχουν  κατά τη γνώμη μου σκοπό την διάλυση της ελληνικής παραδοσιακής οικογένειας, την συνοχή της κοινωνίας και έθνους μας. Καταλαβαίνω ότι δημοψήφισμα για τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι οξύμωρο, αλλά η επιθυμία μου θα ήταν αυτή. Ο Έλληνας που χόρευε και τραγουδούσε στους γάμους του, τώρα δεν θα χαρεί ούτε γάμους, ούτε γεννήσεις, ούτε βαπτίσεις και θα πάει κατευθείαν στην κηδεία να κλαίει και να οδύρεται για τον πατέρα του και την μάνα του.   

Νικόλαος Αχ. Πρώιος

Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 21 Δεκεμβρίου 2023, αρ. φύλλου 1204.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ