1.7.24

Νέα πρόσληψη ειδικής συνεργάτιδας-δημοσιογράφου του δημάρχου Καστοριάς

 
ΟΔΟΣ εφημερίδα της Καστοριάς
Στιγμιότυπο από τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του κ. Ι. Κορεντσίδη στην πλατεία Ομονοίας το 2023, τον οποίον προλόγισε η εκφωνήτρια ειδήσεων τοπικού τηλεοπτικού σταθμού δημοσιογράφος κ. Χ. Κοσμίδου, που κατέλαβε την θέση της δημοσιογράφου κ. Ι. Λούσιου (αριστερά στην φωτογραφία), όταν η τελευταία μεταπήδησε αρχικά ως έμμισθη σύμβουλος στην ΔΕΥΑΚ και στην συνέχεια την προσέλαβε ο κ. Ι. Κορεντσίδης ως ειδική σύμβουλο στο γραφείο του δημάρχου Καστοριάς.


Ο Δήμος Καστοριάς προσέλαβε άλλη μία «ειδική συνεργάτιδα-δημοσιογράφο για την κάλυψη των αναγκών του δημάρχου Καστοριάς η οποία θα επικουρεί το δήμαρχο σε θέματα επικοινωνίας των οικονομικών, κοινωνικών, τεχνικών, πολιτιστικών και εν γένει όλων των παρεμβάσεων του δήμου, έτσι ώστε να επιτυγχάνεται η καλύτερη πληροφόρηση των πολιτών στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του γραφείου δημοσίων σχέσεων». 

Την σχετική απόφαση την υπογράφει ο αντιδήμαρχος  διοικητικών υπηρεσιών εξυπηρέτησης του πολίτη και τρίτης ηλικίας του Δήμου Καστοριάς κ. Ιωάννης Γκόγκας και έ-χει ως εξής:

«[….] Έχοντας υπόψη: την ανάγκη πλήρωσης μιας θέσης Ειδικού Συνεργάτη ειδικότητας Δημοσιογράφου για την κάλυψη των αναγκών του Δημάρχου Καστοριάς αποφασίσουμε την πρόσληψη της Κοσμίδου Χρυσούλας του Κοσμά  (ΔΕ δημοσιογράφου) ως ειδική συνεργάτιδα - δημοσιογράφο για την επικουρία του Δημάρχου κατά την άσκηση των καθηκόντων της. H ανωτέρω θα υπόκειται στην ιεραρχική εξάρτηση του Δημάρχου και θα ασκεί καθήκοντα επικουρικά χωρίς αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιασδήποτε μορφής και θα παρέχει συμβουλές και εξειδικευμένες γνώμες, γραπτά ή προφορικά, για θέματα επικοινωνίας των οικονομικών, κοινωνικών, τεχνικών, πολιτιστικών και εν γένει όλων των παρεμβάσεων του Δήμου, έτσι ώστε να επιτυγχάνεται η καλύτερη πληροφόρηση των πολιτών στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του Γραφείου Δημοσίων Σχέσεων. Για την πρόσληψη θα υπογραφεί ειδική σύμβαση εργασίας η διάρκεια της οποίας δεν μπορεί να υπερβεί τη θητεία της τρέχουσας δημοτικής περιόδου και από την οποία θα αρχίσει η υποχρέωση εκ μέρους της για παροχή υπηρεσιών. Η συνολική δαπάνη προϋπολογίζεται για το χρονικό διάστημα του έτους 2024 και θα βαρύνει τους Κ.Α.Ε. 00.6031.01 και Κ.Α.Ε. 00.6053.01 και αντίστοιχη πρόβλεψη θα υπάρξει και για τα επόμενα έτη.
Ο Αντιδήμαρχος  
Ιωάννης Γκόγκας»

Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 15 Φεβρουαρίου 2024, αρ. φύλλου 1212.


2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4/7/24

    Αχ, κ. Εισαγγελεα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/7/24

    Τώρα σώθηκες, ποιός εισαγγελέας…..άμα οι εισαγγελείς έκαναν αυτά που έπρεπε δεν θα ειχαμε πιάσει πάτο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ