![]() |
| ΟΔΟΣ 31.10.2024 | 1246 |
Στις διάφορες παρελάσεις, στρατιωτική και μαθητική επίσης, που πραγματοποιήθηκαν στην πόλη της Καστοριάς ήταν αισθητή η απουσία της κυρίας Μαρίας Αντωνίου, ενώ αναμένεται η 11η Νοεμβρίου για την εξαγωγή συμπερασμάτων από τις διάφορες σημειολογίες που προσφέρονται.
ΤΟ «ΕΘΝΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ» το οποίο με αφορμή την πρόσφατη επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 αναδείχθηκε για μια ακόμη φορά μέσα από τις... λαμπρές εκδηλώσεις (και) στην Καστοριά, έστω κι αν δεν παρέστη στην πόλη, είχε την ευκαιρία να αναδείξει η κυρία Μαρία Αντωνίου για μια ακόμη χρονιά σε μια ακόμη βουλευτική θητεία της που παρέστη στους Μανιάκους και την Μεσοποταμία. Στις διάφορες παρελάσεις, στρατιωτική και μαθητική επίσης, που πραγματοποιήθηκαν στην πόλη της Καστοριάς ήταν αισθητή η απουσία της ενώ αναμένεται η 11η Νοεμβρίου για την εξαγωγή συμπερασμάτων από τις διάφορες σημειολογίες που προσφέρονται.
Έτσι λίγες μόνο εβδομάδες μετά την φιέστα με τα οστά του Παύλου Μελά (αλλά και της... Ναταλίας Μελά –για όσους απορούν σε τι συνίσταται ο χαρακτηρισμός φιέστα) , «ρίγη» πατριωτικής

































