25.2.25

Agenda

ΟΔΟΣ εφημερίδα της Καστοριάς


[...] Διότι στον 5ο χρόνο της διακυβέρνησης (μετά το 2019) όχι μόνο συντηρείται ο εμφύλιος της ΝΔ στην Καστοριά, αλλά μόλις μαθαίνουν οι πολίτες, ότι αυτή την φορά, πήρε «προσωπικά την ευθύνη» ο ίδιος ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης «για το φράγμα... του Νεστορίου». Ενώ προηγήθηκε το «Ξεχάστε την Αρχιτεκτονική». Κι άλλα μεγαλεία.


Agenda

ΟΔΟΣ 21.11.2024 | 1249


2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος26/2/25

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος26/2/25

    Τριπλή κολοτούμπα με σαλτο μορταλε από πολιτικό τέως βουλευτή της ΝΔ. Ελπίζω, για το καλό του, να ξαναγίνει ο απλοϊκός συμπαθητικός τύπος που γνωρίζαμε κάποτε πριν μπει στον στροβιλο της πολιτικής και της αυτοπροβολης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ