29.11.07

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ έγραψαν

Αγαπητή Οδός,

Πριν μερικές ημέρες, το Επιμελητήριο Καστοριάς διοργάνωσε Ημερίδα με θέμα τον Αναπτυξιακό Νόμο 3299/2004. Δεν θα σας κρύψω ότι ανέβαινα τα σκαλιά για την αίθουσα συνεδριάσεων με ανυπομονησία γιατί πραγματικά πίστευα ότι θα συναντούσα εκεί για πρώτη φορά την βουλευτή κυρία Μπουζάλη.

Με αγωνία περίμενα να της θέσω την ερώτηση γιατί ο Δήμος Καστοριάς αποτελεί την μοναδική εξαίρεση σε όλη την Δυτική Μακεδονία από τις ευεργετικές διατάξεις του Νέου Αναπτυξιακού όσον αφορά στις ξενοδοχειακές επενδύσεις. Αντί της κυρίας Μπουζάλη στην αίθουσα βρισκόταν μία χαιρετιστήρια της επιστολή.

Μη έχοντας την ευκαιρία να θέσω την ερώτηση μου σε αυτήν την εκδήλωση, υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι θα την έθετα την πρώτη φορά που θα είχα την χαρά να συναντήσω την αγαπητή βουλευτή, όπου κι αν την συναντούσα, ότι ώρα και να την συναντούσα.
Θυμήθηκα την υπόσχεση που είχα δώσει στον εαυτό μου την προηγούμενη Παρασκευή, γύρω στις 1:00 η ώρα το βράδυ, κατακλυσμένος από τους υπέροχους ήχους μπουζουκιών στο Άργος Ορεστικό. Εκεί, πρώτο τραπέζι πίστα κυριολεκτικά, είδα για πρώτη φορά σε σάρκα και οστά την κυρία Μπουζάλη μετά του συζύγου της.

Γέλασα με τον εαυτό μου όταν σκέφτηκα: λάθος ώρα, λάθος τόπος να ζητήσεις να σου εξηγήσουν γιατί υπάρχει περικοπή στο ποσοστό επιχορήγησης για τον νομό Καστοριάς μιας και κατατάσσεται ελέω Κοζάνης και Πτολεμαΐδας στις πιο πλούσιες περιφέρειες.
Αθανάσιος Δόλλας

Υ.Γ. Ο κύριος Πετσάλνικος, ο οποίος έχει επισημάνει το θέμα της περικοπής, εκπροσωπήθηκε στην Ημερίδα του Επιμελητηρίου με την αντίστοιχη χαιρετιστήρια επιστολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ