1.10.10

ΟΔΟΣ: Εισιτήριο αποτυχίας

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΤΟΝΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ που προηγήθηκε, δεδομένου ότι αρχικά είχε προγραμματισθεί επίσκεψη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά μόνο στην έδρα της Περιφέρειας στην Κοζάνη, τελικά αναμένεται αύριο Παρασκευή 1η Οκτωβρίου να επισκεφτεί και την Καστοριά, καθώς και να απευθυνθεί σε κομματική συγκέντρωση που προγραμματίστηκε τελευταία στιγμή σε ξενοδοχείο της περιοχής.
Η παράλειψη της Καστοριάς από τον χάρτη των επισκέψεων αποδίδεται στις εμφυλιοπολεμικές (όπως πάντα) διαβουλεύσεις που εξελίσσονται μεταξύ των διαφόρων υποψηφίων για το πολυθρύλητο χρίσμα (ή στήριξη) της Νέας Δημοκρατίας για τον Δήμο Καστοριάς. Χρίσμα το οποίο επιδιώκουν με λυτούς και δεμένους όλοι οι φιλόδοξοι -σαν έτοιμοι από καιρό-  υποψήφιοι δήμαρχοι του διευρυμένου Δήμου Καστοριάς. Χωρίς να λαμβάνουν υπ’ όψη τους ότι τα τελευταία 15 τουλάχιστον χρόνια, το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας για τον Δήμο Καστοριάς (με την παραδοσιακή του διάσταση ασφαλώς) αποδείχθηκε εισιτήριο αποτυχίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ