2.10.10

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ έγραψαν

Προς αξιότιμο πρόεδρο
της Νέας Δημοκρατίας
κ. Αντώνη Σαμαρά


Κύριε πρόεδρε,

Με το σφουγγάρι σας σβήνετε τις προσδοκίες του Καστοριανού Νεοδημοκράτη για ανασυγκρότηση του κόμματος και την επαναφορά των άξιων με τις αρχές και τις αξίες των.
Δυστυχώς κύριε πρόεδρε το παρασκήνιο και η διαπλοκή καλά κρατεί. Διότι οι τρίτοι δεν μπορεί να έσονται πρώτοι.

Η διαφαινόμενη επιλογή σας, για το αξίωμα του δημάρχου Καστοριάς, τι αντιπροσωπεύει άραγε;
Τις φρέσκιες ιδέες, το καινούργιο και το νεωτεριστικό, ή την επικράτηση μιας ιδιοκτησιακής αντίληψης και μιας ευνοιοκρατίας που παραπέμπει σε παλαιότερες εποχές;
Στην ατμόσφαιρα όμως του κόσμου που συνθέτει την Νέα Δημοκρατία, υπάρχουν αρχές και αξίες που πλειοψηφία τις ασπάζεται και τις υπηρετεί ανιδιοτελώς.

Γι’ αυτό λοιπόν, αξιότιμε κύριε πρόεδρε, χρειαζόμαστε και απαιτούμε έναν δήμαρχο που να τον χαρακτηρίζει η ηθική αδιαλλαξία και η πολιτική ηθική, και αυτό θα πρέπει να είναι το δικό σας προσωπικό δώρο στο προπύργιο της Ν.Δ.

Χρυσόστομος Σ. Τσόπρας
π. μέλος ΝΟΔΕ Καστοριάς

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος3/10/10

    "Έναν δήμαρχο που να τον χαρακτηρίζει η ηθική αδιαλλαξία και η πολιτική ηθική"; Και ποιος είναι αυτός από την Πολιτική Άνοιξη της Καστοριάς, που έχει ηθική αδιαλλαξία και πολιτική ηθική; Τα πρόσωπα τα γνωρίζουμε, στην Καστοριά ζούμε, ΒΛΕΠΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ