20.10.10

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ έγραψαν

Ανοιχτή επιστολή
στους υποψήφιους δημάρχους Καστοριάς

Αγαπητοί μας συνδημότες, όλοι εσείς που επιθυμείτε να εκλεγείτε σύντομα δήμαρχος της πόλης, παρακαλούμε, διαβάστε μας...
Είμαστε δυο, είμαστε τρεις, είμαστε χίλιοι δεκατρείς, που λέει και το άσμα του Θεοδωράκη, αυτοί οι ταλαίπωροι και απεγνωσμένοι πολίτες της νότιας παραλίας, μα και όλων των άλλων περιοχών, που είμαστε αναγκασμένοι να ξενυχτούμε, γιατί έτσι το απαιτούν οι ανάγκες των κέντρων "ψυχαγωγίας".
Και επειδή το κακό όλο και μεγαλώνει, επειδή μέχρι τώρα κανένας δημοτικός άρχοντας δεν αποφάσισε να τηρήσει τους νόμους, που κατά τη γνώμη μας ίσως να γράφονται για να εφαρμόζονται, ζητούμε από όλους σας, ή τέλος πάντων, από εκείνον ή εκείνους που διαθέτουν ευαισθησία πάνω στο θέμα αυτό, να υποσχεθούν και να δεσμευτούν, ότι θα φροντίσουν για τα αυτονόητα, δηλαδή όχι δυνατή μουσική κατά τη διάρκεια της ημέρας σε υπαίθριους χώρους, και καμία όχληση- ηχορύπανση από τις έντεκα το βράδυ και μετά.
Αν δε οι εκκλήσεις μας είναι παράλογες και παράνομες, μπορείτε πολύ απλά να το δηλώσετε δημόσια, πριν τις εκλογές.
Για τη σύνταξη του κειμένου, ίσως και εκπροσωπώντας πολλούς από τους χίλιους και πολίτες,

Χρυσούλα Πατρώνου-Παπατέρπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ