27.12.10

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ έγραψαν

Κύριε νεοεκλεγέντα δήμαρχε, κύριε Μανώλη,

Σίγουρα έχεις τους συμβούλους σου. Σίγουρα έχεις την ομάδα σου που συζητάς για τον καλύτερο τρόπο διοίκησης, ανάπτυξης και διαχείρισης των δημοτικών θεμάτων. Με την επιστολή μου αυτή, θα ήθελα να σου πω μια γνώμη, την οποία αν θέλεις την ακούς.
Από ό,τι ακούσαμε προεκλογικά και οι τρεις συνυποψήφιοι, αγαπάτε την Καστοριά εξ ίσου, ενδιαφέρεστε για την πρόοδό της, την επίλυση των προβλημάτων της, είχατε οράματα, προγράμματα, στόχους και λύσεις γι’ αυτά.
Πιστεύω ότι μόνο καλό στον τόπο, την Καστοριά μας, γιατί είναι «μας» και όχι μόνο «σου», θα έκανε καλό η σύμπνοια, η συνεννόηση, η από κοινού συνεργασία των τριών, εφ’ όλης της ύλης των 5-6 μεγάλων και σοβαρών θεμάτων που αφορούν τον δήμο μας.
Αυτό θα γίνει με πρωτοβουλία δική σου, δίχως τις προεκλογικές αντιθέσεις, δίχως υστεροβουλία και καχυποψία, παρά μόνο με το έμβλημα και σήμα την αγάπη για το καλό του τόπου.

Το εγχείρημα, όσο αδύνατο κι αν φαίνεται, το έκανα ο ίδιος, σαν πρόεδρος του συνδικαλιστικού φορέα του χώρου μου, με δύο τρομερές επιτυχίες.
Πρώτον, δεν είχα πόλεμε και ανούσιες κόντρες με προβλήματα στο έργο μου και δεύτερον με την βοήθειά τους, τις γνώμες τους και την συνεργασία τους ανέβασα (ανεβάσαμε) πολύ ψηλά τον φορέα. Αφού αυτός ήταν άλλωστε ο σκοπός του φορέα πριν τις εκλογές.
Για σκέψου το, συζήτησέ το με τους συμβούλους σου, δίχως κακία και άλλες σκέψεις, προς όφελος της Καστοριάς μας…
Πιστεύω ότι μόνο καλό θα προκύψει.
Μήπως βλέπω όνειρα; Μήπως είμαι εκτός πραγματικότητας; Μήπως είμαι αιθεροβάμων;

Ένας δημότης
που αγαπά τον τόπο όσο και εσείς οι τρεις


(*) τα στοιχεία του συντάκτη της επιστολής 
είναι γνωστά στην εφημερίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ