17.1.13

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ έγραψαν

Εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου Καστοριάς

Κε Δήµαρχε

Λυπάµαι αν διατυπώσω µια διαφορετική άποψη, πολύ πιο λογική και τεκμηριωμένη, και σε προσβάλλω, γιατί αυτή που διετύπωσες στον κο Αναστασίου, σχετικά, µε το εν λόγω πρόβλημα, πιστεύω ότι ήταν το λιγότερο επιπόλαια.
Δεν έλαβες υπ' όψιν, αρκετές παραµέτρους που συντρέχουν, και πολύ πρόχειρα και ατεκμηρίωτα τοποθετήθηκες, ενάντια στην σπουδαία πρόταση, µ' ένα ξερό «εξυπηρετεί αρκετές υπηρεσίες του δήµου και δεν γίνεται ν' αποµακρυνθούν από το κτίριο της ΕΡΤ 3 που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, έχει πάρκινγκ, και εύκολο στους πάντες».
Βέβαια αβίαστα, δίχως να λάβεις κατά νου τον δηµότη, τον συμπολίτη, τον κάτοικο της περιφέρειας, που επίσης εξυπηρετείται από τα ίδια εξωτερικά ιατρεία, τον άρρωστο που υποφέρει, τον φτωχό που µόλις και καταφέρνει να ζει, την φρικτή συγκοινωνιακή συμφόρηση στην Μ Αλεξάνδρου, την ταλαιπωρία των συνοδών των ασθενών, την γιαγιά και τον παππού µε το µμπαστουνάκι και άλλα πολλά.

Ακόµη ισχυρίζεσαι ότι συζήτησες µε τον διοικητή του νοσοκομείου το θέµα. Σε πληροφορώ λοιπόν ότι ο κος διοικητής είναι ξένος προς όλα τα προβλήµατα, που λύει ή δεν λύει η προτεινόμενη λύση, και αύριο µεθαύριο θα φύγει για άλλη γη άλλα µέρη.
Ενώ εµείς οι Καστοριανοί θα εξακολουθήσουμε να ζούµε εδώ και να αντιµετωπίζουµε, όλο το χάος, την ταλαιπωρία της κυκλοφορίας, της οικονοµίας κ.λ.π. ες αεί.
Υπενθυμίζω, το γνωρίζεις βέβαια, αλλά δεν ξέρω γιατί το αποσιωπείς ότι υπάρχει το οίκηµα Βεργουλάδικο στην κατοχή της πολιτιστικής του Δήµου, άριστο αρχοντικό, ήδη διαμορφωμένο- ανακαινισμένο- µέσα στην πόλη, που µένει ανεκμετάλλευτο.
Μήπως όµως δεν θέλετε να θίξετε κάποιον η κάποιους και προτείνετε το ΔΗ ΝΑΚ. Αλλά τι νοσοκοµείο τι ΔΗΝΑΚ.
Εκτός του κυκλοφοριακού δεν επιλύεται κανένα άλλο πρόβληµα.
Γιατί να µην µετακοµίσουν 5-6, ή τώρα 20 αργόσχολοι υπάλληλοι εκεί, και να τρέχουν πάρα πολλοί στραβοί, κουτσοί, κουφοί, πονούντες, υποφέροντες, παππούδες, και γιαγιάδες; Γι’ αυτό πολύ πρόχειρα νοµίζω απάντησες και θέλησες να κλείσεις το θέµα κε δήµαρχε
Πρόσεξε γιατί το ίδιο πρόχειρα θα σε αντιμετωπίσουμε και εµείς µεθαύριο.

Τι γνώµη είχε και το δηµοτικό συµβούλιο, γιατί ασφαλώς το θέµα πρέπει να συζητήθηκε, κάτι λοιπόν αποφάνθηκε, γι’ αυτό ας ξέρουµε και την δική του άποψη.
Σπάσε µερικά αυγά αν πραγµατικά θέλεις να γίνει οµελέτα. Εκτός εάν και εσύ σκέπτεσαι όπως ο δ/τής του νοσοκοµείου. Απ' ότι όµως ξέρω κόπτεσαι για Καστοριανός και όχι για [....…..]* µετανάστης... Δείξε ότι πράγµατι είσαι.
Στα λέω αυτά, γιατί τόσο απλά αλλά σπουδαία πράγµατα, για µικροσυµφέροντα τα κάνουµε θεόρατα και δύσκολα.
Μήπως και η Εφορία (ΔΟΥ) δεν µένει εκεί που νοικιάζει…
γιατί εξυπηρετεί…αρκετές υπηρεσίες;


Μια Καστοριανή μεγάλης ηλικίας
αλλά σκεπτόμενη


(*) Η ΟΔΟΣ προέβη στην απαλοιφή κάποιου χαρακτηρισμού, επειδή περιέχει έκφραση που υπερβαίνει τα όριά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ