13.11.13

ΟΔΟΣ για την Tosca




Προσφορά 2 εισιτήρια στην τιμή του ενός 

«Κουπόνι Προσφοράς 1 εισιτήριο + 1 δωρεάν» για την Tosca του Puccini | Riccardo Frizza, Luc Bondy, MET  
  ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ | SOLD OUT 
Οι 30 πρώτοι (60 εισιτήρια) που θα προβούν σε κράτηση στα γραφεία της ΟΔΟΥ (τηλ. 2467029638, e-mail: odos-kst@otenet.gr, διεύθυνση: Μητροπόλεως 4, β’ όροφος) θα αποκτήσουν δύο εισιτήρια αξίας 36,00 ευρώ στην τιμή των 18,00 ευρώ.

Η έκδοση του εισιτηρίου και η πληρωμή πραγματοποιείται την ημέρα της προβολής (Σάββατο 16 Νοεμβρίου στις 19:55) στην είσοδο του ΤΕΙ Καστοριάς, μαζί με το «Κουπόνι Προσφοράς 1 εισιτήριο + 1 δωρεάν» της ΟΔΟΥ του φύλλου 715 της Πέμπτης 14.11.2013, με ονομαστικό κατάλογο των κρατήσεων που θα καταρτίσει η εφημερίδα. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας μέχρι εξαντλήσεως της προσφοράς. 

Διευθυντής ορχήστρας: Riccardo Frizza, Σκηνοθεσία: Luc Bondy, Κουστούμια: Milena Canonero, Φωτισμός: Max Keller, Τόσκα: Patricia Racette, Καβαραντόσι: Roberto Alagna, Σκάρπια: George Gagnidze, Νεωκόρος: John Del Carlo, Ποιμένας: Seth Ewing-Crystal, Δεσμοφύλακας: Ryan Speedo Green, Αντζελότι: Richard Bernstein, Σπολέτα: Eduardo Valdes. Παρουσιάστρια του Live in HD: Renée Fleming.




Μαγνητοσκοπημένη παράσταση της ΜΕΤ του περασμένου Σαββάτου 9 Νοεμβρίου 2013, η οποία δεν αναμεταδόθηκε στην Καστοριά, λόγω της μεταφοράς της 16ης Συνάντησης Χορωδιών από την Δευτέρα 11η Νοεμβρίου στο Σάββατο 9 Νοεμβρίου, στον ίδιο χώρο και ώρα με τον προγραμματισμό της απευθείας αναμετάδοσης από την Νέα Υόρκη.

Ευγενική χορηγία της ΟΔΟΥ
Ο κατάλογος ολοκληρώθηκε.

Σχετικά κείμενα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ