26.2.14

ΑΙΜΙΛΙΟΥ ΜΠΟΥΣΙΟΥ: Στη μνήμη του Περδίκκα



Ο Περδίκκας Παπακώστας έφυγε…
Αν οι γενεσιουργές δυνάμεις της Φύσης χρησιμοποιούσαν τον ανθρώπινο τρόπο έκφρασης, είμαι σίγουρος πως θα ‘λεγαν: αυτός ο Άνθρωπος άξιζε τον κόπο να δημιουργηθεί...
Ευφυής και δημιουργικός, αγνός και έντιμος, αξιοπρεπής και γοητευτικός, πιστός στις αρχές του και αθεράπευτα αισιόδοξος για την πολιτιστική επανάσταση που έβλεπε πως όπου να ‘ναι έρχεται! Τη επανάσταση που θα καταργήσει τον καπιταλισμό και θα κάνει τον άνθρωπο ελεύθερο, δημιουργικό και ευτυχισμένο.
Στενοχωριέμαι πολύ όταν πεθαίνουν άνθρωποι  με την ποιότητα του Περδίκκα, μου είπε η αδερφή μου όταν την πληροφόρησα για το θάνατό του. Όταν όμως τέτοιοι άνθρωποι τυχαίνει να είναι και φίλοι, τότε, η στεναχώρια είναι πενταπλή και δεκαπλή.
Ο Περδίκκας έκλεισε τον ανθρώπινό του κύκλο. Όσοι επικοινωνούσαμε, συζητούσαμε, τσακωνόμασταν μαζί του, με δυο λόγια, όσοι απολαμβάναμε την ύπαρξή του, γίναμε σημαντικά φτωχότεροι!
Γεια σου ρε Περδίκκα!  Και όπως συνήθιζες να λες: Όλα θα πάνε καλά!!!

Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 31 Οκτωβρίου 2013, αρ. φύλλου 713


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ