2.4.14

Λόγος & Αντίλογος




Κύριε Διευθυντά, 

Στις 26 Νοεμβρίου 2013 χρειάστηκε να ταξιδέψω στην Θεσσαλονίκη με το λεωφορείο του ΚΤΕΛ Καστοριάς. Αγόρασα αποβραδίς το εισιτήριό μου και μου δώσαν την θέση Νο 4. Η αναχώρηση ήταν στις 08:00 και το νούμερο του λεωφορείου ήταν το 70. Ο οδηγός νέος άνθρωπος. 

Όλοι γνωρίζουμε ότι το κάπνισμα μέσα στο λεωφορείο απαγορεύεται για όλον τον κόσμο. Έως εδώ όλα καλά. Για τον οδηγό όμως φαίνεται να μην ισχύει, αυτός νομίζει ότι είναι το αφεντικό και μπορεί να κάνει ό,τι θέλει.
Μέγα λάθος. Και ως την Θεσσαλονίκη κάπνισε 10 τσιγάρα. Η μυρωδιά απαίσια και σαν να μην έφτανε αυτό έκανε και δέκα κλίσεις από το κινητό του και άλλες οκτώ δέχθηκε. Κατά τα άλλα το ταξίδι ήταν υπέροχο. 

Και εδώ επιτρέψτε μου να αναφερθώ στον οδηγό και σε κάθε οδηγό. Κύριοι οδηγοί του ΚΤΕΛ, μπορεί το λεωφορείο να είναι δικό σας όμως είστε υπόλογοι των επιβατών και εξ αυτού του λόγου πρέπει να είστε τύπος και υπογραμμός, να είστε ευγενείς και το χαμόγελο να μην λείπει. 

Και κάτι για το Δ.Σ. του ΚΤΕΛ Καστοριάς. Κύριοι γράψτε ένα κείμενο που να υπενθυμίζει τον κάθε οδηγό τις υποχρεώσεις που έχει έναντι του επιβάτη και μοιράστε το σε κάθε λεωφορείο, αναρτήστε το δε σε εμφανή θέση. Θα κάνει καλό.

Ευχαριστώ για την φιλοξενία.
Ν.Χ.

ΥΓ. Ο νόμος δεν εξαιρεί κανέναν.

Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 12 Δεκεμβρίου 2013, αρ. φύλλου 719



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ